Me syötiin kanasuikaleita kermakastikkeessa ja höyrytettyjä vihanneksia.

400g kanasuikaleita (tomaattimarinoitu)
1 prk creme fraiche
loraus kuohukermaa
1 prk herkkusienisiivuja
1 pss (400-500g) parsakaali-kukkakaali-porkkanasekoitusta
siivu voita
suolaa
pippuria

Kana paistinpannulle paistumaan (hella nelosella), herkkusienet sekaan. Kun kana alkaa sihisemään (=on suunnilleen valmista) laitetaan kattilaan vesi kiehumaan ja vihannekset höyrystymään.
Kun kana on kypsää, lisätään joukkoon creme fraiche, sekoitetaan, ja lisätään kermaa jottei soosi olisi niin tiivistä.
Vihannesten kypsyttyä lisätään siivu voita sekaan (vihannekset pois ritilästä, takaisin kattilaan ilman vettä ja ritilää..), sekoitetaan&sulatellaan voi ja sitten maustetaan pippurilla ja suolalla.

Nam nam icon_razz.gif