Tulipa mieleen, tänään kun oli aika alkaa valmistamaan illallista, havaitsin että herkkusienet puuttuu. Kysyin mieheltä, missä herkkusienet ja hän siihen vastaamaan että PAHUS kun unohtu (hää siis useimmiten käy kaupassa). No, ajattelin että kun kauppa on vielä 45min auki ja ilma on ihan hyvä niin voisin ite käydä kipaisemassa ne sienet.
Mies lähti mukaan, ei siinä mitään.

No. Yleensä kun ollaan pois kotoa me laitetaan kissat kylpyhuoneeseen (=tuhojen minimalisointi), ne ovat siellä öisinkin. No. Sitten aateltiin että jospa nyt tän kerran ne voisi olla asunnossa ilman valvontaa, niinkuin varmaan 90% kotikissoista on (en tiiä).
No ei niitä näköjään voi!!! Keittiötasolla ollut rairuohokori (pääsiäisen peruja, kupsahtanutta ruohoa, no big deal) - miten hatussa ne sen korin sieltä sai on beyond me!! Eivät ole koskaan, ikinä hypänneet keittiötasoille aiemmin.
Se kori oli oikein päin (!) keittiön lattialla ja mullat oli heitelty metrin säteelle. Varmaan osa lensi jo siitä pudotuksen iskusta, mutta kyllä sitä oli kaiveltukin.

Olis pitänyt ottaa kuva. Ja osoittaa vaan sen, että ei EI niitä voi pitää asunnossa ilman valvontaa.

Ne ovat pudottaneet 2 eri kukkaruukkua 3 kertaa; kahdesti pudotettu hajosi, saaneet seinäkellon putoamaan 3 kertaa (häälahjaksi saatu ihana heilurikello hajosi) ja valoverhossa on kamalia kynnenjälkiä (pirttipöytä ikkunan edessä, kissat EI saa istua pöydällä kun sitten tapahtuu just tuo verhonreijitys kun vähän innostutaan liikaa 011.gif ).
Ei kuulosta niin pahalta, mutta jokainen tapahtuma hatutti ihan suunnattomasti sillä hetkellä.

Paras vaan, kun tässä asunnossa asutaan, että ovat kylppärissä. Ovat tottuneet siihen.