Alkaa meinaan jännittämään. icon_confused.gif Kyseessä on 2kk työssäoppiminen, ja mahdollisesti loppukesän kesätyöpesti samassa paikassa; en tiedä vielä josko pääsin sisään vai en.
Toivon tietenkin, että pääsen 080.gif mutta jos en pääse niin olenpahan ollut hyödyllinen edes kesäkuun ajan, ja sitten pitää hommia jotain heinäkuulle. Viimevuonna olin hotellin ravintolassa aamupalatarjoilijana, se ei ollut kovin kamalaa. Työt alkoi 7.00 ja yleensä loppuivat 12.00 icon_mrgreen.gif

En nojaa tuohon työpaikkaan mitenkään, mutta aion kyllä kysyä jos käy niin että tämä seuraava on multa pois.
En yritä brassailla mitenkään, mutta ajattelen että koska minä tulen olemaan siellä työpaikassa (maakuntamuseossa) 2kk ja menen jo toukokuussa, niin olisihan se ihan kivuton laskeutuminen kesätyöläiseksi kun olisin jo 2kk siellä tosiaan heilunut. 023.gif
________________________________________

Syksyllä ei tule olemaan kovinkaan paljoa koulua enää, yksi työssäoppimisjakso (2kk taas) muistaakseni, 1 ov venäjää (joka saatetaan toteuttaa matkana Pietariin) ja jokin ensiapukurssi. Saattoi olla jotain muutakin, muttei mitään kovin "isoa" enää.
Sitten kun tietäisin mikä on syksyn aikataulu, niin tietäisin miten kipeästi minun täytyisi hommata palkkatyö (sinne valmistumiseen asti). Sitten jouluksi Amerikkaan ja kun tullaan takaisin niin olisi hyvä muuttaa pois täältä. Tämä paikka on ihan liian pieni; ei varmana työllistyttäisi molemmat ja muutenkin vähän muumioitunutta tämä elo täällä. Tykkään kyllä olla, on rauhallista jne. mutta tulevaisuutta ajatellen ei voida jäädä.

Tiedä sitten mihin muuttaisi. 017.gif