Sääli olla töissä näin nättinä päivänä... Aurinko paistaa ja haarapääskyt lentelee järven yllä.

leuku_jp_0001.jpg

On ne vaan ihania. Samaten kyllä kaikki pääskyset, oon niistä tykännyt aina. Ja Rantakylässä asuessa tervapääskyjä pesi ympäröivissä kerrostaloissa, se oli niin kesäinen ääni se "siiiir siiir siiiir siiiir" ja ne viiletti siivet viuhuen ohitse kun partsilta katseli.
Yksi kesä intouduin tekemään pehmolelutervapääskyn 'kesämökillä' ollessani, se oli mustaa vakosamettia ja siipien sisällä kulki rautalanka (jotta siivet sai taitettua suppuun/auki) ja pikku kynnet rautalangasta myös. Annoin sen äidille (muistaakseni) ja jollei ajat ole muuttuneet niin siellä olkkarin oven karmin päällä se taitaa roikkua edelleen, suppusiivin.
_________________________________

Mä haluan grillin, ARGH!!
Se on NIIN väärin että parvekkeella ei saa grillata hiilien kanssa angry smiley #1413 Viime kesänä kun aprikoitiin asiaa, lähetin kysymykseni opiskelija-asuntopaikkaan ja vastaus oli (ystävällinen ja ymmärtäväinen, kylläkin) että vain sähkögrillillä saapi rillailla.
Ne on niin kalliita verrattuna johonkin pallohiiligrilliin (...fulleriinigrilli? confused smiley #17426 tongue smiley #8876), äsh. Tekee mieli grillata niin pahasti että..