Elin siinä uskossa että meillä ei ole kananmunia, ja niitä tarvis koska seuraavaksi mulla on 6 päivän työputki edessä = vähintään 1 keitetty muna menee per päivä. No.
Menin Lidliin kotiintulomatkalla, kävin koululla siis, ja katoin että niillä on jäljellä enää kalliita 6 kpl paketteja. No, munia oli saatava joten kippasin yhen kennon kyytiin. Sitten ulkosalla kun koetin suojella niitä munia ja pakata ne jotenkin paremmin ... huomasin että se paketin pohja oli ihan kostea.
Mitvit?! Avasin sen ja katoin että jaaha, 1 muna rikki, käynpä heittämässä sen pois ennen kuin likaan kassini. Ja mitä, toinenkin muna vielä enemmän rikki, kaikki sisukset ui siellä valtoimenaan. Sitten alkoi harmittaa niin paljon että hylkäsin sen munakennon siihen paikkaan ja lähdin kotiin. Tuhlasin 75 centtiä ihan turhaan.

Ärsyttää.

Ja vaikka me ei vielä ainakaan napeilla pelata, niin jos olisin vaan älynnyt kurkistaa sinne pakettiin valkkausvaiheessa niin olis meillä iso kasa munia (koska kotona oli iskemätön 12 kpl paketti...).

Tänään syödään valkosipulivoissa grillattuja katkoja+herkkusieni+kesäkurpitsa.