Soittelin eilen ympäriinsä (kokonaiseen kahteen paikkaan) ja tulin siihen johtopäätökseen että meidän on mentävä M.niemeen juhannusaatoksi.

Isoäitini, jota en ole nähnyt 2-3 vuoteen on kuulemma mennyt hyvin nopeasti huonoon kuntoon, joten jo siltäkin kantilta on hyvä aika mennä nyt kun kerran on 2 päivää vapaatakin tuolloin. Sovin töissä että lähden torstaina klo 15 töistä jotta me ehditään viimeiseen junaan, ja teen ne puuttuvat 2,5h edellisenä päivänä. Ja keskiviikko on sellainen päivä kun minun työaika olisi ollut 14-21 joten nytpä siitä tuleekin 11.30-21 angry smiley #1456 Hirmu hauskaa!!!! angry smiley #17162 

Torstai-iltana siis saavutaan Kouvolaan, ja sitten en tiiäkään että mitä. Serkku tai iskä tulee noutamaan meitä. En tiedä vielä missä ollaan yötä, mutta perjantaina ainakin mennään M.niemelle ja lähdetään lauantai-iltana kotiin (juna täällä 22.30 tmv)... Ja sunnuntaina taas töihin. Joo.

Smiley censored 015.gif, miten hienoa.

Mut kyl siitä varmaan kivaa tulee.. Ja varmaan joku ehtii selvitä sinne lauantai-iltaan mennessä. Että vie meidät asemalle.