Vai että vastapuolella on vaikeuksia kuulla minua ns. korjatun luurin kautta.
...surettaa.. Ei taida siitä enää kalua tulla, kuitenkaan. On minullakin omia vaikeuksia sen kanssa, aika monet näppäimet eivät joko toimi kunnolla tai tuntuvat tahmeilta. Eivät napsahda niinkuin pitäisi.

En tahtoisi siirtyä takaisin wanhaan... Enkä toisaalta halua uuttakaan puhelinta. Haluan entiseni toimivan kuin ennen sitä onnettomuutta. :( Eikä niitäkään myydä enää missään.

Useimmat, mitä nokian sivuilla on, on hyvin pitkälti susirumia. Minun ihana pieni siro vihreä&kromilinjainen känny...
Kävin penkomassa 3110-mallille hintaa. Voi herran pieksut ja kalsarit!! n. 140€! Reilusti yli tuhat markkaa, ei hyvä ihme sentään.

Sitten olisi tämmöinen 1600-mikälie, ...vaikuttaisi sopivan vaatimattomalta minulle.. hintaa viidenkympin molemmin puolin.

Mutta kun ..... MIKSI OI MIKSI se eväsrasia räjähti!! Olen katkera menetyksestäni :(( Puhelimeni on invalidi eikä koskaan enää tokene entiselleen....

******

Hetkinen.

Kahtokee tätä; Nokia 2626 (merkillinen nimi)
Nokia 2626 White Nokia 2626 RedNokia 2626 Blue
Söpö!!!
Maksaab 70-80€, sisältääb raation ja sähköpostin. Kakstaajuus.
Onkohan siinä herätyskelloa? On muuten äärimmäisen tarpeellinen ominaisuus.

Heti alkaa, vähän, helpottamaan kun löytyi tuommoinen. On nätti, ei liikaa crappiä jota en muutenkaan käyttäisi (kamerat ja soittimet), kakstaajuus, ....toimii myös puhelimena! :b

Ostaisinko itselleni synttärilahjaksi...? Puhelinkioskista 75,90+6,90 toimituskulut. Olen liian laiska raahaamaan persaustani keskustammalle katsomaan paikallista tarjontaa.
Olen muuten ostanus puhelinkioskista ennenkin, hyvää palvelua! Ainut vaan viime kerralla oli oma HUONO valinta, se kirottu siemensin puhelin joka ei toiminut paschan vertaa, kele, tana. Tulee vieläkin ärsytys päälle kun vaan muistelen sitä tappelua ja taistelua mitä kävin kun yritin saada sitä toimimaan.
Siinä siis SIM-kortti oli liian löysästi, se ei saanut kontaktia ja joka ainoa kerta kun puhelin meni pois päältä (matkustaessa lentokoneissa sitä tapahtui usein+akku ei kestänyt mitään joten sammui itsekseenkin) se kerjäsi asettamaan korttia vaikka se oli siellä. Päädyin tunkemaan paksuksi taitellun paperinpalasen sinne kortin ja akun väliin jotta puhelin lukisi koko saamarin korttia...

Vähänkö ois ihkua jos hankkisi samalla miehellekin uuven puhelimen. Varmaan joo, mutta ihkua se olisi. Hänen on aika pahoinpidelty, raavittu ja kulunut. Mun pikku enkeli oli yhtä hyvässä kunnossa kun sen ostin ENNEN sitä kamalaa tapaturmaa. Siinä meni todella hyvä puhelin pilalle - käsittäähän kaikki nyt  varmasti että mää raaaakastin sitä luuria? Nyt olen siitä vieraantunut, ei se ole entisensä. Olo on surullinen.

Pelkään vaan että saan paheksuntaa osakseni jos ostan uuden puhelimen, koska kuitenkin onhan minulla hallussani toimiva puhelin... vaikkakin vanha. Muttakun, muttakun.....! Siinä on vain yksi taajuus... ja jos meidän pitää ikinä milloinkaan mennä esim. Amerikkaan taas niin  ....
uh.. Vai selittelenkö turhaan? Välittääkö kukaan vaikka möisin sieluni ja ostaisin kaikki maailman puhelimet? Mulla vaan taitaa olla huono omatunto, siis vahingoittuneen puhelimen puolesta..

Tässä listaa puhelimistani:
-5110 kun ne tulivat markkinoille, eka puhelin! [yhä tallella, toimimisesta en tiedä]
-3jotainjotainjotain i, vaikea muistaa... ömmm... [tallella, toimii kuin ennenkin]
-Siemens ...jotain jotain [vaihdettu samsungiin]
-Samsung 450Xjotain ..jotain [tallella, toiminee]
-3120 [tallella....tonnikalainen]

Tuo 2626 on vaan saanut aika paljon kritiikkiä... Että näyttö on ihan liian tumma ja että viestinkirjoitus on omituisen hankalaa.
Noi voi räkä.

****

Läppäpuhelinta en halua. Pittää näkyä kello heti kun luuria edes vilkaisee, nimim. rannekellon kahleista irti pyristelevä.

2610... hmm.
Nokia 2610 Grey
Kakstaajuus, mp3-soittarit... iso näyttö, ..puhelin.
On saanut paljon parempaa kommenttia kuin tuo 2626 (@vertaa.net). Maksaabi 67,70 Puhelinkioskissa.