Ja ai kamala, kun seitsemän aikoihin alkaa olla taas niin pimeetä. Tuntuu, että keskellä yötä pitää nousta ylös... Mutta onneksi valoistuukin äkkiä.

Eilinen opinnäytetyön esittely auditoriossa meni ihan hyvin. Tai oikeastaan pyllylleen, mutta ei tosiaan ollut huonoin esitys. ...huonoin oli kaksi kikattavaa tyttöä jotka ei oikein tienneet mitä hyö siellä teki.
Mulla sentään oli powerpoint -esitys, niinkuin oli sanottu. Niillä oli yksi homeinen kalvo, ja sepustivat paperista siinä giggle giggle ohella.

Tänään tein koulun toimistossa 12 kansiota tulevaa järjestysmieskoulutusta varten; ensin kopioin koko aamun (oli muitakin jotka halusi kopioida), sitten löin reijät papereihin, sen jälkeen laitoin ne mappeihin. Sitten vielä kansiteksti, ja vihkoset sekä kynät mukaan. On siinä hienot paketit niille kurssilaisille...
Mitähän loppupäivänä teen?
Ja ai niin, tänään oli ruokana kaalilaatikkoa!

Radiosta: ala-asteen opettajat kokevat väkivaltaa koulussa oppilailta o.o Jaaha... ei nykyajan vanhemmat ole sitten saaneet muutamaa tärkeää opetusta uppoamaan nuoreen sukupolveen.
Se on muuten surullista, että lapset väkivaltaistuu ja tupakoistuu ja varmaan alkoholistuu myös. Mulla sentään oli lapsuus tuonne yläasteen alkuun asti. Sitten verkkarit vaihtui farkkuihin, ja ripsiväriäkin aloin käyttämään.
Hmm.

Hei tänään tulee Heroes!! Ay ay ay ayy!