Nimittäin oman sivuni tehtyä Suosikkiartisteja, lempibändejä -decoon (?). Tein kollaasini kokonaan koneella, sen voi käydä katsomassa täällä - omalla vastuulla. vicious smiley #1834 Jos esim. mama (jonka tiedän täällä blogissani käyvän) ei halua spoilata itseään, niin siksi laitoin kuvan linkin taakse. cool smiley #8932 Minnekäs olikaan tämä kirjanen seuraavaksi menossa? Tät' Punain'? Niinhän se taisi olla, on mulla osoitekin. Että varmistusta vaan kaipaan, ja sit jatkaa deco menojaan.

Onpa talvista ja jouluista joo. Saa nähdä miten pitkään seuraava pakkanen kestää.

Ai niin, ne pikkujoulut! Saatiin kyydit kotiovelta ravintolalle ja takaisin, se oli luksusta. Paitsi että se oli firman paku, ja me istuttiin sellaisella penkillä siellä takaosassa ilman mitään turvavöitä tai pehmikkeitä...
Ravintolaosio oli hyvin viihtyisä ja ihanan tupakansavuton. Aluksi pomo piti pienen tervetulopuheen, ja sitten jengi käskettiin salaattipöydän kimppuun. Jokainen sai kolmen lipukkeen nipun "juomaseteleitä", eli 3 juomaa mitä vaan halusi. Aika monet otti ööliä, tmv..
Salaattipöytä oli pieni mutta runsas. Ja ennen sitä oli tuoreita karjalanpiirakoita ja munavoita, salaateissa oli vihreää/makaroni/sieni/rosolli/ehkä jotain muutakin saladaa. Ja kastikkeita, etikkasäilyketavaraa, lohta graavina ja paistettuna sekä jotain kylmää naudanpaistia. Ja silliä, puolikkaita keitettyjä kananmunia. Kaikenlaista.
Pääruoaksi buffetissa oli juustoperunoita, possufilettä, punaviinikastiketta, lanttu-ja porkkanalaatikkoa sekä kypsennettyjä porkkana- ja lanttukuutioita.
Jälkiruokana lakkajäädykettä+pipari.

Syönnin jälkeen pomo kävi jakamassa kaikille pienet lahjapaketit... Aika pian sen jälkeen me lähdettiin, toiset jatkoi vielä privaattikaraokella. Kotona sitten avattiin paketit, ja voi, siellä oli parin sentin pino pipareita (niitä hyviä, läpinäkyvässä muovipaketissa myydään) pussissa ja siinä vierellä toinen pussi jossa oli sekoitus paperikarkkeja (fazerin sininen, fazermint, marianne, omar, kettumarmeladi) ja siinä välissä pienenpieni (ehkä 1,5-2cm) valkoisesta massasta tehty pukki (olihan se maalattukin kyllä) jossa kultainen lenkki. Ja se lenkki oli kiinnitetty lappuseen johon oli tulostettu 'Hauskaa pikkujoulua'. Se oli niin symppispaketti, että... obscene smiley #1037 Että jotkut jaksaa nähdä vaivaa. Se oli liikuttavaa. Lisäksi se pomo vaikutti oikein ystävälliseltä, kiitti meitä käynnistä kun oltiin lähdössä ja olin itse ihan että "confused smiley #17537" ja 'kiitos sinulle!' Smiley happy 097.png
Oli se hyvä ilta.

*******

Taitaa jäädä meillä Mario Galaxy saamatta. not tagged smiley #16589 Jokapaikassa eioota.
Ehkä sitä vielä tulee lisää ennen joulua.... not tagged smiley #11478

SMG.jpg