Mood:worried.gif
Auts

On ollut puhetta, että raskausaikana ikenet ja hampaat on jotenkin stressattuna, mutten ikinä uskonut että se alkaisi tuntumaan jo nyt. Eilen huomasin, että ikeniin sattuu.. embarassed.gif Kun siis liikuttelen naamaani, niin ikenissä tuntuu. Hammaslääkäri sanoi, että varsinkin loppua kohden kannattaa vähentää hammastahnan käyttöä koska se ärsyttää ikeniä. En haluaisi ihan vielä lopettaa sen käyttöä, koska pelkään että alan haista. not tagged smiley #10219 Siis kun mielestäni vesi ei tee yhtä raikkaaksi.

Taajaman tiaiset, täällä, laulavat sitä tityytä, mutta keskustan tiaiset laulaa joko titityy tai taatiti. happy smiley #17099

Olen löytänyt uuden kivan pyykinpesuaineen, ja oikeastaan vahingossa. Me ollaan käytetty .. hmm .. omoako se oli? suht pitkään, ja kun se nyt viimeeksi oli loppumassa niin kävin S-marketissa katsomassa valikoimaa. Sieltä sitten haistelin puteleita (meillä pyykinpesuaineessa ratkaisee hinta ja haju) ja ... nyt lyö tyhjää. Oliko se Rainbow vai Daily?? Sanotaan nyt sitten, että Rainbow-merkkinen color -pesuaine oli se minkä valitsin. Tuoksui merkillisesti päärynältä, ja siinä oli parempi pesusuhde; 22 pesua siinä missä samasta määrästä omoa sai 20. Onpa ero, mutta vaikutti sekin, positiivisella tavalla. Oli huomattavasti halvempaa, paremman hajuista ja ilmeisesti piirun verran tiiviimpääkin.
Ja sillä muutamat koneelliset pesseenä olen edelleen tyytyväinen pyykin tuoksuun. cheesy.gif

Eilen illalla mies painoi korvansa mahalleni, ja pystyi kuulemaan potkut. Kuulemma ovat sellaisia kumahduksia Smiley happy 066.gif Ja sanoi nähneensä pienen hypyn mahassa, kun sitä vahtasi. Uskon kyllä, on paljon papua tullut liikkeisiin viime aikoina. Kun makaan selälläni, niin alavatsalla on sellainen kupu! Smiley happy 038.gif Ajattelin, että ei näiden mun kerrosten alta mitään vauvapyöreyttä ikinä tule näkymään, mutta ... tai no näkymisestä en tiedä, mutta tuntuu kyllä. Melkeinpä sellainen teräväreunainen "dome", ei tunnu samalla tavalla kun vaikka istun tai seison. Ilmeisesti painovoima vetää makkarat siihen eteen..... Niinpä.

Ja sukuun voi aina luottaa... confused smiley #17507 Kauan ennen merkkipäivää oli sellaista puhetta Amerikan suunnalta, että joo, pistävät meille jotain kivaa postissa vuosipäiväksi. Olin ensinnäkin ihan että "ooh? miksi?" ja sitten tottakai aloin odottaa pakettia, on kivaa kun saa paketteja happy smiley #582 No. Viikot meni, ja puolitoista viikkoa sitten oli puhe, että laittavat postiin toissa viikonloppuna. Ja eilen illalla oli linja auki, ja yllätys, paketti ei ole lähtenyt mihinkään. Heillä on ilmeisesti erilainen käsitys paketeista ja merkkipäivistä, tai joulusta... Ymmärtäisin, että olisi kaikin tavoin korrektia pyrkiä siihen, että (varsinkin luvatut asiat) katsoo pakettien lähtevän tarpeeksi ajoissa että saaja saisi ne oikeaan aikaan. Mulla menee fiilikset, kun paketit on myöhässä vain sen takia, ettei niitä ole hoidettu postiin ajoissa.. Ja ei voi sanoa, etteikö tietäisi miten pitkään postitus vie, kyllä sitä tähän mennessä on harrastettu jo tarpeeksi että sen viiveajan tietää.
Ei nyt sotketa tähän kiittämättömyyttä, koska olen hyvin kiitollinen siitä kaikesta mitä ikinä saankaan, mutta kyse on periaatteesta.
Alkaa *tuttamaan vieläkin, kun mietin toissa pääsiäistä. Me juostiin kieli vyön alla keräten kaikkia kivoja pääsiäiskamoja pakettiin (mm. 6kpl mignon munia, rairuohotipuja..) ja katsottiin että se ehtisi heille juuri pääsiäisen aikoihin. Ja tulihan se, he saivat postista ilmoituksen. Mutta mitä tekevät he? Jättävät sen noutamatta, ja hakevat joskus viikkoa myöhemmin koska "he vaan unohtivat". Se oli saaperin kallis paketti se, varsinkin tuolloin kun mies oli vasta muuttanut tänne ja me elettiin minun opintorahoilla ja vanhempien avustuksella. Niin kyllä loukkasi, "he vaan unohtivat". Että ei jumaliste tarvi sitten heille ainakaan pääsiäiseksi mitään lähetellä, kun kiinnostaa niin pirusti! Viime pääsiäistä en juuri muista, ei lähetetty mitään.
Mies on ollut samanlainen kuin he siellä meren takana, 2005 sain synttäripaketin armollisesti pari viikkoa myöhässä, kun vuotta aiemmin sain marraskuussa vasta (jota en kyllä osannut odottaa). Äidillään oli synttärit tammikuun lopussa, patistin häntä pistämään lahjat menemään ajoissa, ja niin ne tulikin. Kyseessä iso kirjekuori jossa askartelupapereita ja kiiltokuvia tiimarista.

Onko mulla jokin ruuvi vaan tiukalla, vai kannattaako periaatteen takia tehdä yhtään mitään? Minusta on tosi huomaavaista, että katsotaan että lahjat menee perille oikeana aikana. Etukäteen annettukin on parempi kuin vaikka edes päivän jälkikäteen...

Mutta joo. Siellä se meidän paketti vieläkin istuu, odotan sitä senkin takia koska sieltä olisi tulossa vielä yhdet housut (jonkalaisista minulla on vain 1 pari), sellaiset ihanat joita on tosi hyvä käyttää juuri nyt.

Äh.