Mood:okay.gif
Ok

Täältä maman blogista sain haasteen pistää parit linkit.

Säännöt:

1. Laita viisi linkkiä viiteen aikaisempaan blogipostaukseesi. Niiden tulee liittyä seuraaviin teemoihin:

  • Perhe
  • Ystävyys
  • Rakkaus
  • Minä itse
  • Mitä tahansa

2. Haasta viisi muuta bloggaajaa tekemään saman. Yritä löytää ainakin kaksi uudempaa tuttavuutta, joihin voit näin tutustua paremmin.

          3. Lue postaukset, ja jätä halutessasi kommentteja.

Katsotaanpas keksinkö mitään...

Perhe | Ystävyys | Rakkaus | Minä itse | Mitä tahansa (kissoja)

Jatkan epäsosiaalisena oloa, en haasta ketään.. red-19.gif

*****

Minua viehettää suuresti ajatus kantoliinasta. Sitä voisi käyttää kotona, ja samaten kaupungille mentäessä. ...en nimittäin näe meitä sieluni silmin kärryilemässä kotoa keskustaan ja takaisin confused-smiley-17442.gif Ja lähiliikennebussit on sellaisia, että sinne ei parane vaunua yrittää änkeä sisälle. sad.gif
Niin että nyt kesällä varsinkin, kankainen kantoliina olisi varmasti paljon parempi kummallekin osapuolelle (kantajalle ja vauvalle) kuin esim. se kantoreppu mikä meillä on. Se on jotenkin niin ...reppumainen, kova. Varmaan kuumakin. Et jos pitää kipaista kylälle hoitamaan jotain, niin ajattelisin että on siinä mielessä näppärämpi kääräistä vauva rinnalle, kuin pakata vaunut.
Vaunut onkin sitten hyvät kaikkialla muuaalla, ja varsinkin jos lähtee jonnekin kauemmas, niin saa tosiaan pakattua vaunuihinkin tavaraa. Mutta uskoisin, että joku kaupungilla riento menisi kahdestaan hyvin silleen, että toinen kantaa ja toisella olisi sitten mahdollisesti tarvikelaukku tai reppu mukana.
Ja sitten kun ilmat viilenee, niin ulkona parempi kantaa siinä repussa. Siis, jos taas pitää mennä kaupunkiin.

Niin paljon hyvää on saanut lukea kantamisen hyödyistä, että houkuttelee tosissaan. Kotosallakin voisi ehkä tehdä jotain siinä samalla, kun vauva on tyytyväisenä hommassa mukana - tai nukkumassa. Liinaa voi kuulemma suositella jo syntymästä lähtien, niin tuli mieleen että itse tehty liina olisi ehkä aluksi paras. Harjoittelukappale, ehkä? Semmoinen kunnon trikoo on kuulemma kallista, mutta harso olisi oikein hyvä ja huokeakin.
Kysymys kuuluukin; mistä löytää metrikaupalla harsoa? Pitäisi olla semmoinen 80cm x 4-5m.
Täältä siis enimmät tietoni kerännyt. Pikku-ruussakin kävin, mutta jos liinan saisi aikaan alle sen 40€ niin sitten olisi parempi tehdä itse.