Mood: cold.gif
Vähän kylmä

Tänään olikin oikein naukuva pakkanen.

Poikettiin lähikukkakaupassa ja sieltä lähti kotiin meidän uusi kasvi, joka on anopinkieli.

1267856.jpg
Se on aika tasaisen vihreä, ja alfakasvin varjossa asustaa keskipieni beta- ja pieni deltakasvi. Suojaruukku on anopinjakkaravainaan perintöä, se ostettiin Ikeasta vuonna 2004. Jokin sai sen elämänhalun katoamaan hiljattain, mies syyttää liikakastelua (eli itseään, koska muistaa kasvien kastelut 95% paremmin kuin minä).

Leikkasin sormeeni tänään kun olin pesemässä kliiveriä, sormi osui terän ihan alalaitaan "väärältä puolelta" eli suunnilleen painoin sormeni itse sitä terää vasten. Öh. Ihan pien naarmu vain, mutta joka haava surettaa.. tuhosin parinsadan tai tuhannen solun elämän ennenaikaisesti, tuhosin osan itseäni! Aaaagh. Hm.

Tänään oli ruokana jauheliha-sipuli-herkkusieni-kerma-goudamössöä ja salaattia. Juusto oli hirveän suolaista, mutta koska ainut suola ruokaan tuli siitä niin ei ollut ollenkaan paha.

Kissa, Ash, katsoi tänään merkillisen pitkäkestoisesti telkkaria. Joltain kanavalta tuli perhosohjelma, ja kissa katsoi siitä ainakin puolet. Yleensä ne ei kattele sen kummemmin telkkua tuli sieltä mitä tahansa.. Erikoista.
Ai niin, ja molemmat kissat taitaa vastaaninttämisen taidon. Se on tavallaan aika söpöä.