Mood: awake.gif
Tykkää teestä!

Hiljattain on tullut juotua teetä joka päivä. Tässä kaikki tee mitä meillä on, tai on ollut.
Twinings | Lipton | Nordqvist | Joku muu

Musta tee Vihreä tee Ei-tee
Indian Chai
kaneli, kardemumma,
mausteneilikka, inkivääri
Green Tea Tahiti
vanilja, ananas
Gold Tea
kukan terälehtiä
Valkoinen
eri makuja
Sole Rooibos
Yellow Label Valkoinen irtotee Piparminttutee
Forest Fruit Tea Vihreä tee&mango Ruusunmarjatee
Darjeeling tee Kamomillatee
Ceylon Gardens
kaneli, appelsiini
Lady Grey Tea
Persian Earl Grey
bergamotti, jasmiini
Russian Earl Grey
sitruuna
Indian Spice
kardemumma
Tiikerin päiväuni
Joulutee

Suosikkiteeni tällä hetkellä on tuo Indian chai, ihania mausteita... Sekä Gold tea, se on todella mietoa vaikka onkin mustaa teetä, ja siinä vivahtavat terälehden aromit on hurmaavat. Indian spice on hyvää myös, tosin se loppui joku aika sitten eikä ole tullut hommattua lisää.
Teeni juon joko "punaisen maidon" tai kuohukerman kanssa. not tagged smiley #10283 Sitä menee mielialasta tai lämpötilasta riippuen mukillinen tai mukillinen (teemamuki 0,3dl vs oliivimuki 0,5dl).  

****

Maukkaat jauheliharullat

400-500g naudanjauhelihaa
kananmuna
suolaa
pippuria
paprikajauhetta
chilipaprikasavujuustoa


Jauhelihasta tehdään "taikina" siten että sekoitetaan yhteen jauheliha, kananmuna ja mausteet. Savujuustosta leikataan sormenmittaisia ja -paksuisia paloja, lihataikinasta tulee n. 10-12 patukkaa, eli saman verran juustopaloja. Taikina jaetaan annoksiksi ja niiden sisään vuorataan juustopalat. Sitten paitetaan pannulla välillä käännellen.
Syödään raikkaan vihersalaatin kanssa not tagged smiley #10089

***

Lauantai-iltana katsottiin Casino Royale, kylläpä siinä riitti äksöniä! Ja oli se ihan hauskakin välillä. Mut ei se Bondi mun silmää edelleenkään hivele, mut tosiaan sopii rooliin vaikka onkin vähän ruma. not tagged smiley #15189 Tänään katottiin The Abyss, mies ei ollut nähnyt sitä ennemmin. Ja lopuksi piti vilkaista spesiaaliversion pätkä lopusta, olihan se niin korni että..... Mutta muuten yhä viihdyttävä elokuva, ei siinä mitään.

Mulla on alkanut alaselkä hieman kipeytymään, pitäisi lähteä kävelylle jne. liikkua, mutta en kyllä tuommoisissa keleissä mitä nyt on riittänyt. Jos ei ole liian liukasta tai ihan loskaista niin tuulee lunta silmät ja korvat täyteen. not tagged smiley #4570

Jaha, niin se vaan on että kohta meillä on ollut kakaton vessanlattia jo melkein viikon ajan! Sairaalaliina alkaa olla hiukka kärsinyt, ajattelin että voitaisiin käydä ostamassa siihen muutama metri semmoista kylpyhuoneenmattoa. Se varmaan houkuttaa kissankynsiä, mutta jos halvalla löytyisi niin mielummin se kuin kakat lattialla.