Mood: annoyed.gif
Ärsy

Ei mitään yllättävää; testin mukaan...

whatcolor_iswhite.jpg
Take the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz.

Mun kaikki pakkani on valkoisia. Smiley angel 0077.gif

****

Eilisillasta lähtien suurinta hupia tuolla mun sisuksissani on potkia virtsarakkoa. Ja vaikka olis just käynyt vessassa, niin tulee sellaisia sekunnin kestoisia vessahätähäivähdyksiä kun herkät rakon hermot saa kosketusta. tongue.gif Ja sen verran möykkää riitti, että mieskin pääsi tuntemaan. Hirveästi se on kyllä kasvanut, lapsi, ei enää tuntunut siltä kuin nyrkkiä olis pyörittänyt vaan Jotain Ihan Muuta. Helppo uskoa että siellä tätänykyä on n.puolen kilon verran n.30cm lapsukaista. not tagged smiley #3746 Mutta huisia ajatella, että pituutta pitäisi tulla vielä n.20cm ja painoakin ainakin 2000-2500g. Tai no, tuossa puolenvälin kieppeillähän periaatteessa kaikki tarvittava on jo olemassa, nyt se vain kypsyy. Ja lapsi kasvaa kokoa.

Mutta jaa, seuraavaksi hankkimislistalla onkin sitten
*hoitoalusta
*turvakaukalo
*amme

Seuraavassa jenkkipaketissa ei taida vielä olla vaippoja tai muita mukana... en ole ihan varma. Mutta sellainen mielikuva on. Mutta sitten kun ne tulee, niin mukana varmasti myös hirveästi vaatteita (puuvillaisia, kysyin) joten se hoituisi sillä. Ja jos se matkasänkykin vielä tulisi, niin sekin on sitten hoidossa.

Hoitotarvikkeista ei mulla olekaan mitään hajua - tarviiko jotain erityisvoiteita, pesuaineita (siis vastineita suihkusaippualle, vaatteet ajattelin kyllä pestä kaikki samalla pesuaineella..), pyyhkeitä (olen kuullut puhuttavan 'pyllypyyhkeistä' ainakin, ne vissiin peffan kuivaamiseen pesun jälkeen vaipanvaihdon yhteydessä) ja tekstiileitä? Lampaantaljaa on monet kehuneet, että ei hiosta ja on itsestään hygieeninen .. ilmakylpyalustaksi ja muutenkin vaikka vaunuihin kukaties. Öö..

Kivaa, että pitkästä aikaa neuvolaan ensiviikolla. Kelapapereiden jälkeen kiva odottaa äitiyspakkausta! Tosin en ala, jos ne kynsisakset siinä ei ole sellaisia oranssikahvallisia...... Mör.
12038.26i.jpg?OpenElement
Tuo kuva antaa ymmärtää, että ne on kokometalliset. not tagged smiley #12460

Mulle ei tosin ole mitään väliä, saadaanko vuoden 2007 vai 2008 paketti. 2008 kuosit paljastetaan ilmeisesti maaliskuun aikana, mutta tuskin siellä mitään niin radikaalin ihanaa ole, että mulla menisi fiilikset tuohon viime vuoden pakettiin. 
Vihreää, sinistä ja persikkaa. Ja tuo helistin on ihan pakko saada...

Diabetes vaan pelottaa. not tagged smiley #3767 Vaikken virallisterveellisesti syökään (vaan lihaa, salaatteja ja rasvoina saksanpähkinäöljy, voi ja kerma) niin joskus tehdään kotona pirtelöt [pala bourbonvaniljakermajäätelöä ja kulutusmaitoa sauvasekoittimella sekaisin = 1 lasillinen], tai syödään voilla leivotut muffinssit (@Lidl) teen kanssa. Karkkiakin olen... obscene smiley #1011 Mutta en halua, tai oikeastaan pystykään, nostamaan ruokamäärää siten että en laihtuisi. Siis, esim. tänään jäi luonassalaatista vajaa puolet syömättä kun en vaan jaksanut syödä. Syynä varmaan se, että mies oli laittanut taas kokonaisen purkin kalaa, ja mulla oli vielä kananmunakin. Varmaan olisin voinut syödä loppuun, mutta lähiaikoina olen ollut varsin herkkä mahan tuntemuksille - 'ylensyönnistä' saan pahemman olon kuin ennen. Ja se on ylensyöntiä kun jatkaa syömistä vaikka tuntuu jo kylläiseltä.
Mitähän olin selittämässä.. niin, puolustelen itselleni näitä makeita juttuja sillä, että jos en niitä söisi niin varmaan laihtuisin taas. Ja ruokamäärää en halua nostaa, syön kyllä hyvin ja oikeaa tavaraa.
Varmaan tulee tupenrapinat tuosta makean syönnistä.. not tagged smiley #13598

Mutta en halua diabetestakaan confused smiley #17441 Tunnen oloni ihan terveeksi, mitä nyt väsyttää ehkä enemmän kuin ennen - kiinnostaa tietää hemoglobiiniarvot. Oliko ne viimeeksi vielä, sillon ennen joulua, 121 tai jotain..? En muista. Ja sokerirasitukseen pääsen vasta 3-4 viikon päästä (täti sanoi, että viikkojen 26 jälkeen se tehdään). sad.gif Haluaisin jo tietää arvoni, että mikä tilanne mulla oikeasti on.
Onko meillä suvussa diabetesta?

Tosin jos vaikka niin ikävästi kävisi, että diabetes puhkeaisi, niin Antti Heikkilän mukaan karppaus on lääkehoitoa parempi vaihtoehto. Kuulostaa lohdulliselta. Mutta voiko se puhjeta vaikka karppaisikin??? En tahdo diabetesta. Smiley sad 005.gif
Diabeteksen oireista multa ei nyt löydy muita kuin tiheä pissaamistarve, mutta voisikohan sitä selittää jollain muulla...... uskoakseni se liittyy myös raskauden "taudinkuvaan". not tagged smiley #10002 Päänsärkyä mulla ei ole koko elämäni aikana ollut riesaksi asti, on tosi harvinaista että mun päätä särkisi. Ja tihentynyt juomistarve, enpäs nyt tiedä. Karppauksessa varsinkin pitäisi juoda tarpeeksi, ja jos runsaaseen juomiseen tottunut keho ei äkkiä saakaan nestettä niin kait siitä voi tulla hutera olo jo senkin takia. Mutta siis janohan mulla ei ole koko aikaa.