Mood:hungry2.gif
Nälkä!

Väsyttää ja on nälkä. Mites nyt näin? not-tagged-smiley-13436.gif Yöni nukuin hyvin, ja tarpeeksikin mielestäni (00-8.50). Ja ruokaakin piti olla tarpeeksi, tosin söin lounaani tosi aikaisin eilen ja ilmeisesti puolittaisesta tonnikala-annoksesta johtuen ei pitänyt nälkää niin hyvin. Eli kotiinlähdön aikoihin oli jo nälkä, mitä aiemmin ei ole ollut. Ja ruokana oli kanantissi ranskankermassa + kukkurapuolillinen lautanen salaattia.
Mut nyt on nälkä, ollut jo aamusta asti. Keitin parit kananmunat täydentämään salaattia, eikä se mukaan ottamani edes särkynyt matkalla, jee! Vaikka onhan mulla kaikki syötävä muovipussitettuna viime kesän jälkeen... (kun lounassalaatti levisi laukkuun ja pilasi mm. kännykän)

Tekee kovasti mieli tehdä jotain kaupungilla! Ihan levoton olo, tahtoo shopata, käydä ravintolassa ja elokuvissa! Mut ei kannata shopata jos ei ole tarvetta, ei ole hyvät raflat auki ja elokuvissa ei mene mitään. Sama ensviikolle kun on vuosipäivä. Voi serpe! angry-smiley-1456.gif

Tänään alkoi antenniplugien uudistus meidän asuntokompleksissa. Piti vähän pikasiistiä aamulla kun nähtiin että siellä ne sedät jo heiluu, tyhjissä asunnoissa ensin.

Nyt taidan evästää.

[14:20] aikaleima

Ei ole totta. Nälkä meinaa tulla jo nyt. Ja päässä tuntuu omituiselta, ei ihan päänsärky vielä mutta sellainen pieni vanne on siinä ympärillä. Koetan juoda vettä... ja alkaa tulla närästyksen tunnetta. WTF??