Mood:infuriated.gif
Käämit porona

Milloin tämä menee ohi? On nimittäin uskomattoman rasittavaa, henkisesti suurimmaksi osaksi, kun kissa kusee ja paskoo lattian kerta toisensa jälkeen. angry smiley #289angry smiley #208angry smiley #289

AAAAAAAHHHHHH!!!!11one1oneone!!!11

Ja totta helvetissä ne pissat ja kakat pitää vääntää siihen 30-50cm hiekkalaatikoista. Mitä obscene smiley #1021 tässä pitäis tehdä enää, kun pää on tyhjä nikseistä ja kikoista?? APUA! sad smiley #384
Olisi pitänyt tehdä aiemmin, mutta piti odottaa että jotain käy; eiliset jättipissat lirui toiselta puolelta kylppäriä kohti viemäriä ja siinä matkalla oli tietenkin se kissapuun puuhaputki. Pikapesusta huolimatta siihen on nyt jäänyt pissanhaju, ja että minua iletti eilen illalla kun se putki oli kuivumassa eteisen nurkassa ja asianomainen kävi ottamassa siitä haisut... Siis silleen nenä kiinni hajukohteessa, seisoo siinä pitkään ja sitten kääntyy pois suu auki. Voiko omasta pissastaan saada flehmenreaktion... voi hyvä isä.

Kikkareet on edelleen pieniä ja kuivahkoja. Kun se söi friskiesiä, oli ne semmoisia anakondia ja varsin kosteitakin. meinaako se urinaryruoka nyt sitä, että se on niin paljon parempaa ruokaa että siitä ei jää jätettä yhtä paljon, vai pitääkö meidän nyt huolestua tuosta vähentyneestä kakkamäärästäkin???

Niin. Miksi hankkia eläimiä/lapsia/ystäviä kun niistä on kuitenkin vaivaa ennemmin tai myöhemmin... Smiley unhappy 028.gif kun kaikki pitäisi mennä niinkun minä haluan, ei tässä hermo riitä paapomaan jotain hiekkalaatikkovaivaista kissaa! Nih! angry smiley #195
Ehkä oma lapsi opettaa empatiaa ja kärsivällisyyttä... not tagged smiley #13377 Mutta vaikea olla empaattinen pirteää kissaa kohtaan, joka pissaa kunnon lammikoita nyt ja joka on kakkinut lattialle jo 1,5 vuotta. p010.gif

****

Kävin tänään aamupäivällä Tokmannissa ostamassa työpaikalle kahvia ja konetiskiainetta. Ostin siinä samalla pääsiäismunia reilulla 10 eurolla.. Smiley happy 097.png Siellä oli (ooh ja aah) Super Mario-munia! 3kpl/1€, mitähän niissä on sisällä... Varmaan jotain ihan aiheesta rippumatonta, mutta kääre on nätti ja täynnä Nintendologoja. Semmoinen vaaleansininen pohjalta ja hopeinen päältä, liukuvärjätty.
Mitäs muuta... yhden mignonin ostin, perinteikkäästi, ja sitten paketin maraboun cremetäytemunia. Ja ison nallepuhmunan korvaamaan sitä violettia kyöpelinvuorimunaa joka päätti päivänsä eilen illalla.. Smiley red 19.gif
Kotona meillä on jo ostettuna Pirates of the Caribbean-munia (tais olla 3 paketissa, 2 pakettia, miehelle tietty) ja 2 Simpsonit-munaa.
Vau. Kyllä meillä nyt on munia. Lähemmäs pääsiäistä ei sitten tarvi huolehtia muusta kuin ruokapuolesta. Itseasiassa meidän munaset taitaa nyt olla ostetut, kokoelma on täydellinen kun seuraava Jenkkipaketti tulee ja siinä pitäisi olla muutama Cadbury Cream Egg Smiley heart 119.gif Niitä söin ekan kerran ööh Lontoossa v.2000, oli merkillisen näköisiä niin ostin ja olikohan itseasiassa vasta kotona kun söinkin.. mutta oli sen verran mielenkiintoinen tuttavuus, että niitä on saatava kerran vuoteen jos mahdollista. Siis jos lähettävät.

***

Jännittää se keskiviikkoinen sokeritesti. Harmittaa, että pitää olla juomatta niin pitkään ja että pitää nousta niin aikaisin (6.40 tai jotain) ja että siellä menee niin pitkään. Ja sekin, että tulen olemaan ihan reijillä.

Joskus tuntuu siltä, että mun maha on hirveän pieni. Miten sinne pitäisi mahtua vajaa 900g ja 36cm lasta? Kun musta edelleen tuntuu, että se häärää vieläkin enemmän tai vähemmän poikittain. Tai sitten pää ylöspäin (rakon tarpomisesta päätellen). Kun jostain syystä en ole tähän mennessä ollenkaan tuntenut mitään liikettä navan yläpuolisessa mahassa. Koska pitäisi huolestua...
Parempi kääntyä, tavalla tai toisella, tai sitten taitaa olla sektio edessä automaattisesti.. embarassed.gif En luota itseeni perätilasynnytyksessä. Ja kyllähän mulla on tulossa vielä synnytystapa-arvio, mutta se on viikolla 37 ja mitäs sitten jos käynnistyykin aikaisemmin? Niin..

Hauskaa muuten, kun eilen illalla monitoroitiin lasta ja mies piti päätä mahalla niin hetken päästä siinä samassa kohdassa oli aika "tyhjää" ja toisella puolella mahaa kovempi kumpare. Eihän se (mies) kovasti painoa laske mahalle, mutta silti. Ja taas aamulla tänään heräsin kyljeltäni niin oli toispuoleinen maha.
Onko mulla nyt sitten vaan niin tilava sisus, että siellä on varaa seilata puolelta toiselle?? En tuosta oikein muuta voi ajatella...

***

Ihan hirveä keli. En usko, että kaikki lähtisi sulamaan nyt.. vielä se pakastaa monet kerrat kumminkin. Ja sulattaa loskaksi, sitähän se kevät on. Yäk.
Ai niin, viikonloppu hujahti nopeasti. Oltiin ladattu Alien vs Predator-elokuvat, ja niitä katottiin lauantaina, samaten käytiin siellä puutarhapuodissa jonne meillä oli se 5€ lahjakortti. Ostettiin anopinhammas, maksoi 5,90 eli saatiin sitten 90c uusi kukkanen. Se on nätti, poikkiviirullinen tummanvihreä. Käytiin kaupan kautta, kun piti ostaa maitoa. Siinä elokuvailtapäivää silmälläpitäen jotain herkkua teki mieli niin ostettiin Ben&Jerry's (gourmetbrändi öö Jenkeistä?) jäätelökippo; makuna mansikkajuustokakku. Semmoinen ääriään myöten täynnä oleva n.500g purkki, maksoi vajaat 6€ ja oli kaiken väärti. Hyvänen aika kun oli hyvää jätskiä. Sitä on ollut saatavilla vuoden päivät nyt, tai silleen, mutta koskaan ei ole ollut kunnon syytä että miksi pitäisi ostaa niin kallista jätskiä. Mutta kun nykyään tälleen harvoin jätskiäkään harrastetaan, niin oli hyvä hetki. Onhan siellä muitakin makuja, mutta pystyn nyt kuvittelemaan millaisia ne on että ei tarvi kuriositeettinä ostaa. (fudge brownie, cookiedough, cherry, ...mitähän vielä)
Sunnuntaina siivottiin hiukka ja katsottiin miehen jotain animesarjaa dvd:ltä. Siinä se menikin, vapaapäivät. Ja loskaa riitti ettei kissoja taaskaan voinut viedä ulos..

**

Jokohan tästä jo valitin, mutta... tiedän nyt enemmän miltä tuntuu olla eturauhasvaivainen mies. Ei tahdo tulla kunnolla ja ei tyhjene kunnolla. Kai tää korjaantuu lapsen ulos saamisella? undecided.gif
Kiitän onneani siitä, että niitä sanottuja liitoskipuja en ole tuntenut tai tunnistanut, kun niitäkin tuntuu kanssamammoilla jo olevan. Ja alaselkäsärky ei ole paha, ei sitä usein edes ole ollutkaan. Ja ikenet ei satu enää, ei ole pitkään aikaan. Nyt kun kaikki menee niin (liian) hyvin, niin varmasti sitten on sokereissa arvot koholla tai jotain muuta sad smiley #8145 Tai sitten kaikki menee hyvin mutta synnytys arpeuttavan uskomattoman hirveän kamala. ...sitä nyt on paha ajatella etukäteen, mutta murphysesti ajatellen niin varmaan käy.
Niin, tai sitten synnytys on mukava ja lapsi manalasta kotoisin. Sitä oikeastaan pelkään eniten, että tulee alatihuutava, ei ikinä iloinen/tyytyväinen, paljon sairasteleva ja nukkumaton lapsi. Saas nähdä tullaanko saamaan valituksia yläkerrasta, jos/kun lapsi huutaa. Kyllä sitä siellä taas lauantaiaamuna loilotettiin kello 8 jälkeen, pistää hatuttamaan joka kerta himpun enemmän.

Mutta herravarjele, ne koirat on tosiaan pois!!!! Haukuntaa ei olla varmaan kuukauteen enää kuultu! Ne on tosiaan viety pois! En ole kävellyt siellä takapihalla viime aikoina ollenkaan, mutta mitä tieltä näkee niin ovat ottaneet verhot pois. Että varmaan muuttaneet sitten kokonaan, vaikka niiden pascaromuauto on vieläkin parkissa meidän pihalla, lumivallin ympäröimänä.