Mood:gloomy.gif
Räyh!

Soitin neuvolaan. Paastoarvo koholla!!!!
Paasto 5,7 [4,7-5,1]
1h 7,6 [10,0]
2h 4,5 [8,7]

Heidän raja-arvoja en sitten tietenkään siinä enää älynnyt kysyä, ne kun tuntuvat vaihtelevan alueittain...(joten poimin ne täältä)
Mutta v*tuttaa. Ja suututtaa. Paastoarvon takia pitää nyt venkslata neuvolassa että mittaavat 2h arvon - ilmeisesti nyt joka kerta - ja jo ensi kerralla pitäisi. Niin, pääsiäisen jälkeinen tiistai kello 9.45. Ensinnäkin mitäs ne kaikki suklaamunat?! Meidän pitää vissiin pitää pääisäismässyt nyt viikonloppuna. Ja toisekseen se neuvola-aika on niin aikaisin, että en hemmetissä nouse kasilta ihan vaan syömään kun ei muutenkaan aamulla maistu. Kaikkee ikävää nyt sitten.

Eikö mun rasitusarvot ole ihan hyvät? Mitä sitten tuo korkeampi paastoarvo tarkoittaa? Neuvolatäti sanoi että ... unohdin jo mitä se sanoi. Jotain haimasta. Ja sillon paastoa ennen olin syönyt illalla kanantissiä creme fraichella ja salaattia + maitoa. Eikö riitä, että keho pärjää hyvin kun sitä sokeria tulee?

Suututtaa ja surettaa. Ja toki neuvolatäti sanoi, että "kaikki näkyvä sokeri pois". Taitaa olla hengenlähtö lähellä meikäläisellä, kuulostaa vakavalle. rolleyes.gif

***

Äitiyspakkaus tuli eilen. Just nyt en jaksa hehkuttaa, kun tuo paastoarvo ärsyttää niin pahasti.
Mutta ihana pakkaus se on, kauniit värit (viimevuoden paketti).