Tämän vuoden pääsiäinen oli tavallista "koruttomampi", ei ollut ruohoa tai oksia joille ripustaa koristemunia. Mutta, hyvin ollaan viihdytty siitäkin huolimatta!

1400642.jpg

Tulppaaneista tuli niin ihastuttavia, että...

1400647.jpg

Kissat tykkää kovasti, kun raapimapuu on ikkunan edessä:

1400651.jpg
Nuo kaksi alinta, piti ottaa kuva kun Ash näytti niin hassulle siinä maatessaan (puoli kylkeä roikkuu reunan ulkopuolella...)

Perjantaina ja lauantaina käytiin kevätkävelyllä, kuvat lauantailta:

1400656.jpg
Varjon puolella kaikki näyttää siniseltä, näköjään

1400660.jpg

Tässä vielä heiluvaa videota kävelyltä:

 

En tiedä saako siitä mitään selvää, mutta, ... yritys hyvä..

****

Olen ihastunut pakastevattuihin. Lidlistä saa parhaimmat, ne on isoja. 300g pussi 1,50€ Rahkan kanssa mustikat on parempia, vatut joko syön jäisinä tai sitten pienen kermalöräyksen kanssa (miehen kanssa tottakai). Muita himotuksia nyt ei ole pahemmin sitten ollut. Silloin alussa piti saada makaronia+kastiketta+ketsuppia ja maitoa, sekä ranskalaisia miracle whipin kanssa. Se oli sillon joskus marraskuussa, tai joulukuussa. Nukuin koko päivän ja kun mies tuli kotiin syötiin pussi ranskalaisia kahdestaan, ja siinä oli mun päivän syömiset. Mitään muuta en voinut kuvitella syöväni.. Olen hyvin iloinen, että se ruokahaluttomuus meni ohi kun se meni (vaikka siitä kait johtui se 8 kilon laihtuminen alussa), ja että nyt voi syödä taas hyvää ruokaa..! Tiistaina saas nähdä, että paljon on paino noussut taas. Viimeeksi oli 2kg/2kk. Viime kerrasta on reilu kuukausi, jos se siinä kilo/kk on pysynyt niin ihan kiitollinen olisin. ...ei nimittäin ole mitään hajua.

Kummatkaan kissat ei nyt enää käytä sitä vanhan hiekan hiekkistä (missä on rainbowhiekkaa). Torstaina toin toisen lootan pirkan mikrohiekkaa kotiin, uuden kakkalapion (jossa tiheämmät siivilät) sekä 3,5kg oral care kissanruokaa Ashille puoleen hintaan (alle 16€). Tiistaina soitan sille e-lääkärille ja kysyn että vieläkö tuota liotusruokaa pitää antaa.

Mielenkiintoista, että se käsi josta otettiin kahteen kertaan verta on parantunut nopeammin kuin se mistä otettiin vain kerran... Siis se mustelma, toisessa tuskin näkyy ja toinen on vielä ihan tummanpunainen-keltainen.

Meidän varmaan pitää tulla käymään äidin luona joku viikonloppu tässä kohtapuoliin, että voidaan siistiä se navetta kissoille asuttavaksi sitten kun ... me lähdetään sille pariviikkoiselle Jenkkireissulle. (anoppi olisi, tottakai, halunnut että oltaisiin oltu 3 viikkoa koska miehen siskon synttärit on silloin) (no ei, kaks viikkoa saa riittää, piste) Mieluiten se siistiminen tässä joskus pian, siinä mielessä että mustakin olisi vielä jotain apua. Alkoi supistaa jo silloin torstaina kun kannoin sitä vaivaista 3,5kg kissanruokapussia (kävin ensin eläinkaupassa, sitten Cittarista sen kissanhiekkalaatikon, mutta selvisin)...

***

Saatiin yllättäen pieni lisä huonekalustoomme;

1404757.jpg
Kaapissa on ex-tursuileva DVD-kokoelma, joka ennen oli kasattuna lattialla. Paljon siistimpää nyt!
Tätsy saattaa tunnistaa tuon tasolla olevan ruukun, se on meidän 'change jar' (jotain mihin mies on tottunut) eli irtorahat laitetaan siihen kun niitä tulee (kaikki kolikot ja joskus jopa setelit). Multa tosin niitä ei pahemmin tule, kun joko 1. en käytä muuta kuin electronia tai 2. pidän kolikkoni hätävarana. Mies sen sijaan käyttää enempi irtorahaa, joten kolikoita onkin tähän mennessä siunaantunut yli 60€:n edestä - millonkas me nuo ruukut saatiin? Viime kesänä? Vai toissa? No, kumminkin, säästöä tulee hiljakseen.
Tuo viirivehka(?) on sama joka mulla oli kun asuin vielä koti-kotona! Samoin se traakkipuu, joka on mikron päällä, on perua sieltä. Muita iäkkäitä kukkia ei taida olla.. Loput on joko ostettu 2006 alkuvuodesta tai muuten vaan pitkin tätä asumis"kautta". Tai no, isompi joulukaktus on jouluksi 2005 ostettu... Mutta muistelisin, että se viirikukkanen ja traakkipuu on paljon vanhempia. Traakkipuu oli seurana kun asuin yksiössä, viirikukka oli äidin luona paremmassa hoivassa.
Ja se iso traakkipuu joka meillä oli, muuttui burtonpuuksi siellä yksiössä. . . Harmi.