Mood:relaxed.gif
Väsyttää taas

Ja alaselkääkin särkee hieman. Aamulla olin suht virkeä vielä, ihmettelinkin sitä vähän kun olin varmaan joka tunti noussut käymään vessassa. Mutta nyt vähän ramaisee. Luulin eilen illalla, että tuli mentyä aikaisin nukkumaan mutta sattuneista syistä olin ihan hereillä vielä keskiyön jälkeen. Oltiin luettu "iltasatu", ja ite olin jo hyvää matkaa nukuksiin menossa kun mies vielä hääräsi vessassa kissanastioiden kanssa (kissa onkin pissannut lattialle mutta niin lähellä hiekkalootaa että pissat oli valuneet sen alle...) ja sitten soi puhelin. Anoppi soitti miehelle, sanoi että ovat laittaneet sen vauvansängyn postiin. Ja muutakin juttua riitti, kunnes linja pimeni tasan keskiyöllä. Meidän kummankaan puhelimet ei ottaneet mitään kontaktia, ja kenttä oli kokonaan kadoksissa. Sitten vartin päästä puhelin soi uudelleen, ihmettelivät siellä että mitä meille kävi... Ihmeteltiin itsekin, tuli viimeisin puhelinlasku tarkistettua että oli maksettu... vaikka tiiän että ei ne sitä noin vaan pistäisi pimeäksi, karhua tulee ensin jos mitä.

Vaikka tässä on paljon aikaa, pistää väkisin miettimään että meinaako tämä mukelo kääntyä "oikein päin" ensinkään. Tuntemuksista päätellen sitä ollaan vieläkin poikittain.

Kun käytiin ostamassa joulukuusi, saatiin 5€ lahjakortti jonka voi käyttää samassa paikassa maaliskuun aikana. Varmaan mennään käymään siellä kasvipaikassa lauantaina, se menee kyllä kiinni klo 14, mutta jospa tulisi lähdettyä. Varsinkin jos pakkoherään taas joskus kymmenen jälkeen... Muuten nukkuisin varmaan puoleen päivään jos mitään häirää ei tule.

Inhottaa nyt se tuleva sokerirasitus... ne tulee ottamaan niin paljon verta ja monessa erässä että mun taipeet tulee olemaan niin kipeät että. Ainakin 4 putkea lähtee, 1 rh- ja 3 sokeritestiin ja kaikki otetaan eri kerroilla. Varmasti. Pitänee ottaa virkkaamukset mukaan, ja vaikka kirjakin tai lehtiä, kun saa istua lähemmäs 3 tuntia siellä.