Mood:groggy.gif
Väsyttää

Kello soi 6.40. Kävin nukkumaan heti kymmeneltä, mutta silti herätys tuli aika äkkiä. Bussi tuli ihan sopivasti, ehdin kivasti terveyskeskukseen ja kutsu tuli kymmenessä minuutissa. Odotusaula oli kuin täyteen ammuttu... Ekalla reijityskerralla ottivat sen veren vasta-aine-jonkunjutunjotainvarten ja sitten toisen pötkön paastoverta. Sitten sain ruskean ("kalja")pullollisen ja muovikupin ja se pullo piti tyhjentää mahdollisimman nopeasti. En tiedä mistä kauhukuvat, mutta hirveetä se ei ollut(kaan). Oli meinaan kokista se, ruskeaa ja hiilihapollista. Colamaista. Jopa ehkä vähemmän makeaa kuin kola.
Väsytti, ensimmäisen odotustunnin luin lehteä ja se meni melko nopeasti se aika. Sitten ottivat 1h verinäytteen, alle minuutin se vei ja sitten olin taas istumassa siellä hulinassa kun mummoja ja pappoja tuli ja meni (samassa odotustilassa röntgen, ekg ja labrahuoneet). Luin lisää lehtiä ja toinenkin tunti meni ihan nopsaan. Sitten sainkin lähteä heti, ja käpöttelin bussipysäkille ja hetken päästä bussi tuli ja pääsin töihin.

Vasemman taipeen kohtalona oli tulla reijitetyksi enemmän, nyt huomaan kun se teipattu paperi on taittunut niin sehän on vuotanut hurjasti.. Taitoksen alta näkyy semmoinen 20-centin kolikon kokoinen punainen läiskä. Mutta kiva kun ei vaatteille tullut.

Huomenna keskipäivällä soitan neuvolantädille ja kysyn tuloksista.

***

Kotona oli kakkaläjä lattialla. Pissaa ei kummatkaan havaittu, laatikossa kyllä oli. Illan ja yön myötäkään ei tullut lattialle lammikoita, mutta valtava pissapaakku (peittelemätön) mikrohiekasta. Toivossa on hyvä elää, ehkä mikrohiekka toimi. ...mutta ei kakan suhteen, se perhanan 'mielivikainen' elukka. Jos lattia pysyy kuivana, voidaan koettaa soveltaa mattoja ja liinoja ja mitälie.

Silmiä väsyttää.

Vähänkö ärsyttää, jos ne mun sokerit menee yli rajojen.

Äitiyspakkauksen pitäisi saapua pian, samoiten se lapsen sänky. ...ellei jotain typerää tapahdu.