Tehtiin, tai tein, tänään aika hyvää jauhelihakeittoa.

600g keittojuureksia
400g sipulia (ihmeellistä miten pari sipulia voi painaa niin paljon)
1,5l lihalientä (3 kuutiota)
700g jauhelihaa
½ pakettia sinihomekoskenlaskijaa

Keitin lihaliemen, paistoin jauhelihan, laitoin keittojuurekset liemeen kypsymään ja sipulit samaten. Kun kasvikset oli valmiita, lisäsin paistetun jauhelihan johon olin lisännyt vähän suolaa, pippuria ja siivun voita (koska oli vain 10%). Paloittelin puolikkaan sulatejuuston keittoon sekaan, ja kun juusto oli "lionnut" oli soppa valmista.

****

Lauantaina kylvin liotetut tuoksuherneet, kumpaankin parvekelootaan tuli 24 korkeaa ja 18 matalaa hernelaatua. Saa nähdä mitä siitä tulee... Ihan pussin mukaan kylvin, 5cm syvään 5cm etäisyydelle toisistaan.