Mood:not-tagged-smiley-11351.gif
Ihan ok

Nyt kun vielä muistan, niin ne on panneet alakerran huoneiston nyt remonttiin. Se, missä oli ne koirat. Tais tulla pahaa jälkeä siitä "kennelielämästä", mies kurkkasi sisään viikonloppuna ja sanoi että ovat repineet paljon tavaraa irti! Toivottavasti ne vuokralaiset sai hirveät nuhteet ja tietty menettivät "panttinsa" ja toivottavasti vielä sakkoja tuommoisesta.

Niin, ja koska kissat tykkää kaivella sitä uutta hiekkaa niin paljon, kokeiltiin laittaa sen vanhan hiekkiksen katto siihen paikoilleen. No, siitä seurasi se että kissat nukkui siellä öisin vaikka sinne oli pissattukin. Minuu ällötti koko ajatus, niin otettiin koppa pois... Hirveästi se tuntuu niitä kiehtovan, laitoin sen kallelleen eteiseen odottamaan poisvientiä ja silti siellä istui jompikumpi. Ääh...

***

Tänään tehtiin paljon. Lähdettiin kahdelta kaupungille toimittamaan asioita, piti käydä kelalla uusimassa yleinen asumistuki ja asuntopaikassa uusimassa vuokrasopimus. Tai oli mulla jo se lappu, se piti viedä allekirjoitettuna paikalle. Samalla reissulla otatin uudet passikuvat, pitää käydä uusimassa passi tässä tai ensikuussa viimeistään. Kelalla vuoroa odotellessa sinne tuli nuori pari joka asuu samassa talossa; niillä on kaksi kissaa myös ja 2kk vanha vauva. Ihan mukavia ovat, se rouva varsinkin. Eli sikäli kun tiedän, tässä samassa talossa on ainakin 2 lapsiperhettä. Sillä toisella perheellä on vuosikas lapsi; kävelee muttei puhu, niin päättelin iän.
Kun saatiin jutut hoidettua, oli jo aika nälkä.. Oltiin käyty tokmannilla kun olivat mainostaneet pyöränkoreja, mutta ne korit oli pyörän etupuolelle joten ei napannut. Mutta löytyi sieltä teetä! Pyramidipussisa Morocco-sekoitus: minttua ja mausteita. Ihan kuin kombinaatio suosikeistani! Kotona sitä piti heti testata, ja kyllä on hyvää teetä...... Nam.
Maanantaisin kiinalainen ravintola on kiinni, joten ei kiinalaista evääksi. Eikä pitsa houkuttanut mitenkään, sitten tuli mieleen että siinä tokmannin alapuolella katutasossa on kebabravintola. Käytiin sitten siellä, ja ilokseni heillä oli ihan listattuna kebabsalaatti (meidän kodin lähellä on kebabpaikka myös, mutta niiltä ei saa salaattiannosta erikseen) joten pistettiin iso semmoinen kahtia. Oli kebablihaa mausteisella kastikkeella, ja paljon kaaliraastetta valkosipulisalaatinkastikkeella.
Viimeisenä missiona oli käydä citymarketista kissanhiekkaa, ja melkein lähdettiin sieltä ilman sitä (ja korissa kaikkea muuta).. Heillä oli iso ale, savonian 16-osainen setti 29,50€ (oli 60€) o_o Se oli pakko ostaa pois. Nyt meillä on tarpeeksi haarukoita ja veitsiä. Salaattiottimet olisin vielä huolinut, muttei siellä enää ollut kuin lappu niistä... olisi ollut 11€ (22€). Vauvalehden ostin, sekin oli puoleen hintaan.. ja ruokana meillä on tänään sitten valkosipulimakkaraa&papuja tomaattikastikkeessa. Niin, ja sitä kotikaalisalaattia.

Huomenna on neuvola, otan mukaan aamupalaksi kaalisalaattia, purkin tonnikalaa ja maitoa. Mittaa sen 2h arvon, jänskää nähdä mitä se antaa.

Musta oli tosi mukavaa herätä yöllä siihen että satoi. Sitten vähemmän mukavaa, kun se herätti koko ajan... Ja aloin huolehtimaan, että eikö se lakkaa ollenkaan, kun on ikävä ajaa sateessa pyörällä (reidet kastuu). Mutta onneksi lakkasi, vaikka satoikin taas iltasella kun vielä oltiin kaupungilla.