Mood: bouncey.gif
Melko virkeä

Työpaikalla on saatu paljon aikaan, nyt alkaa sähköjohdot ja verkkokaapelit olla kytkettynä. Seuraavaksi siivotaan ja siirretään mööpelit paikoilleen. Ja näytöt ja koneet pitää pyyhkäistä myös. Niin ja tietty kytkeä johdot takaisin (päävirta, näppis, näyttö...). Niitä koneita on siellä 5. Entisessä paikassa oli 9 + 1 ei-asiakaskäytössä. Se talo muistuttaa minua isän lapsuudenkodista. On meinaan wanha.

Koska omaa tonttia ei ole vieläkään missä myllätä, olen mietiskellyt parvekkeen laittoa nyt ihan tosissaan.
Tämmöisen hahmotelman tein tänään:
1433303.jpg
Meillä on jo vasemmalla laidalla köynnössäleikkö sekä olemassa 1 parvekelaatikko, sekä uutuutena tuommoinen iso "kukkaruukku", mutta uutta olisi toinen säleikkö+parvekelaatikko, pöytä+tuolit, "saunamatto" lattialle (kohollaan maasta omilla pikku jaloillaan) sekä jonkinlainen teline jolle voisi laittaa lisää kasveja. On meillä tuuletustikku tuossa oikeassa seinässä, sitä en muistanut piirtää. Siitä on roikkunut amppeleita kesäisin ja talvella siinä on lyhty.

Parvekelaatikkoihin tulee hajuhernettä, isoon ruukkuun gladiolaa sekä jotain muuta jonka nimeä en muista. Valkea kukka, vajaan metrin korkea.

Tarvittavia juttuja olisi:
-lisää multaa
-koroke kukille
-pöytä ja tuoleja
-toinen köynnösritilä
-toinen parvekelaatikko
-kanaverkkoa 
-ötökkäverho parvekkeen oveen

Poyta_20411246_lores.jpg
Agrimarketilla on sen tyylinen setti jonka kuvittelin mielessäni kivaksi. On vaan vähän hintava.

En kylläkään tiedä, miten kanaverkon saisi kiinnitettyä tuohon parvekkeen betoniseen seinään... Mutta ne raot, tai ainakin se vasemmanpuoleinen, on kissanmentäviä.