Tänään sain selvyyttä tulevaisuuteen työasioissa; saan jatkaa vielä kuukauden kun tämä 3kk on tehty (seuraavan viikon perjantai olisi ollut vika päivä)! Eli voin olla tuonne 14.5. asti, kun äitiysrahakausi alkaa 15.5..

Tänään kokeiltiin jotain uutta ruoan saralla, jäävuorisalaatin sijaan meillä oli kaalisilppua (+ ne tomaatit ja kurkut). Sattui oikein hyvä kaali, ei yhtään kitkerä. Makea, oikeastaan. Ja hyvää salaattia siitä tulikin, nyt tosin posket vähän hellinä kun ei tuommoiseen jauhamiseen ole tottuneet viime aikoina.. Mozzarellaraasteella täytettyjä jauhelihapihvejä ja salaattia. Lidlin mozzarellaraaste 300g maksaa n.1,60€. Jauhelihataikinaan on laitettu suolaa, pippuria, paprikajauhetta, muna ja pari lusikallista creme fraichea. Tarpeetonta sanoa, että oli maistuvaa apetta.

Tänään äiti kävi ostamassa koottavan hyllyn, kuvan perusteella samanlainen mitä meillä on jo yksi kappale - huraa! Nyt vaan tiimarista, tai jostain muuaalta mistä niitä saa, orthexin muovikoreja. Semmoisia meillä on sukille ja alkkareille, musta ne on ihan kivan näköisiä eikä maksa hirveästi.

Kivaa, että on ollut niiiin lämmintä... Sulaisi kaikki lumet vaan äkkiä.