Me saatiin alkuviikosta kutsu työpaikan järjestämälle grillaushommeliin, ja se on sitten tänään :) Kahelta tulee kyyti ja sitten mennään, ...en kyllä tiiä että missä kaukaa se paikka on, mutta tuskin mitään hätää tulee.

Että Euroopassa onkin pösilöitä äänestäjiä... En voi uskoa, että Moldova ei mennyt jatkoon. Se 'Vodka' oli ihan paras kappale. Siinä oli vauhtia ja melodiaa, ja sitten jotkut Georgiat pääsee jatkoon jollain maailmaahalailevalla Piis vill kam-volinalla. Olen myrtynyt.

Ai niin! Eilen tuli .... [tam tam taaaam!] kaksi pakettia lisää Jenkeistä! Yli koneellinen vaatteita, osa uusia ja osa käytettyjä, sekä vielä parit kestovaipat ja sitten... 3 tuttipulloa, tutti, purulelu ja pehmeä harja. Vierastan tuttipulloa, toivottavasti meidän ei tarvitsisi korvikkeeseen tarttua.. Mies ehdotti, että voi siitä vettäkin antaa, mut ite olen sitä mieltä että tissiä saava ei tarvi vettä erikseen ja yli puolivuotias saa luvan ryystää nokkamukista tmv. ...noin siis lukenut muuaalta, että tissivauva saa kaiken tarviimansa nesteen siitä maidosta. Sitten, siinä toisessa lootassa oli koottava syöttötuoli... Sitä voi kallistaa ihan pienelle sopivaksi ja paketissa luki että voi käyttää parikytkiloiseksi! Eli siin on muovi-istuin ja sitten irroitettava tarjotin/pöytä joka tulee muksun eteen. Noh, toivottavasti se on niin käytännöllinen kuin paketissa lukee, inhottavaa ajatella että olisivat lähettäneet sen turhaan.

Vielä on filmit ostamatta, mutta kamera on kaivettu kaapista (äidin vanha olympus) ja korroosiot puhdistettu... eihän sitä ole käytetty neljään vuoteen.
Ei muuten olla vieläkään saatu sitä partsisettiä.. mutta jonossa ollaan edelleen.

Mitäs vielä. Saan hyvin nukuttua edelleen, toisaalta mikä minua pitäisi sitten vaivata? Lukeman perusteella toisia on vaivannut yöllä närästys, hiki, liitoskivut, vessassakäynnit ja iso maha. Sux 2 B them, kait :D
Mutta nyt pitää alkaa vaihtamaan vaatteita grillailua varten. Free food, jeee!