Vietettiin tänään toiminnantäyteinen päivä kaupungilla. Oli tarkoitus ensin hoitaa samat asiat ensi tiistaina ennen sairaalaantutustumiskeikkaa, mutta päätettiin sitten että saattaa tulla liian raskas päivä niin parempi vaikka enste shopata ja sitten käydä kierroksella ajallaan.

Hankittiin irtaimisto- ja tapaturmavakuutukset (Nordeasta), ostettiin englanninkielinen Harry Potter-kirja (se viimeisin..) kun tämä nykyinen iltalukeminen (eli HP tokavika kirja) on melkein lopussa, ja ostin eurokankaasta puoli metriä [metrihinta 13,90€] (50cm x ... ööh... 150cm? 120? 130?) muovitettua froteeta. Heillä oli vain tummansinistä, mutta sanoinkin että ei sillä värillä väliä. Toki se on ihan kivan rauhoittavan värinen. Eli se kahtia niin tulee hyvänkokoiset siivut vaunuihin ja autoistuimeen. Ostin myös 2pl palmoliven sinistä deodoranttia, kun se taitaa olla mun suosikkituoksu niistä nyt. Katsoin että Prismassa sitä ei ollut, joten jos se on jotain lopetettua sorttia niin ainakin on sitä vähäksi aikaa. Nyt käytössä punainen, ja kaapissa odottamassa violettia (sekä nyt sitä sinistä). Tykkään ostaa tuommoisia käyttöjuttuja varastoon, esim. vessapaperi, shampoo ja suihkugeeli ja deodorantti. Mikään ei ole juuri niin ärsyttävää kun huomata pöntöllä että vika rulla juuri tyhjeni jättäen jälkeen yhden palan paperia, tai suihkussa märkänä että eihän sitä shampoota tullutkaan sillon ostettua. Tai päivän alussa havaita että deodorantti on niin lopussa että pelkkä paineilma vaan pihisee.

Ostin myös ne imetysliivit sokokselta, triumph mamabel comfort... Pelkäsin hiukka että ne näyttäisi pahalta, mutta ei ne näytäkään. Yleensä olen kunnon ryhtiä saanut vasta kaarituilla, mutta nuo tuettomat oli kyllä ihan sievät silti. Niin siksi jos pitää pitää niitä yölläkin jos vuotaa tmv. niin ei tuki kaivaudu kyljestä sisään.
Yritin katella jotain juhlavaa toppia tmv. jos satutaan sinne häihin pääsemään. En kyllä löytänyt mitään.. Edelleen kiinnostaisi nähdä H&M:n imetyspaitavalikoima. Ja olen nyt aatellut, että käyn pähkäilemään häävaatetusta sitten, jos se ajankohtaiseksi käy. Ei oikein voi vaatteitakaan sovittaa, kun ainakin TOIVON että figuuri ei ole yhtä runsas post-vauva kuin nyt.

Mitähän vielä. Kyllä väsyttää, kaupungilla taaperruksen jälkeen. Viileitä ilmoja pidellyt.
Maha on kiva. Kyllä meikäläisellä kesti pitkään, että siitä muokkautui semmoinen kunnon pyöreä ilmestys. Kun niin kauan se oli vaan semmoinen omenalihava ...juttu. Kinttuja ei turvota, sormukset menisi edelleen mutten niitä ole pitänyt just in case. Illalla petiin mentäessä haarusväli tuntuu edelleen siltä kun joku olisi potkaissut. Yhtä teräviä kipuiluja ei ole nyt tullut, mutta kumminkin semmoista joka pistää kävelemään hassusti, kun sattuu kuitenkin.
Maha on myös totaalisen viiruinen. Semmoisia metallinhohtoisia punaisia tiikerinraitoja. Taasen ne vahat jotka sain 2v sitten on täysin haalistuneet, sijaitsee tuossa navanaluisella rasvapömpöllä. Sinne ei uusia raitoja tullut..

Sanoisin, että lapsi on aktiivisempi päiväsaikaan. Tai sitten nukun tosi lahjakkaasti... Mutta päivällä tosiaan tulee paljolti mukelointia, ja yöllä enempi hiljaista ja vessassakäynnin jälkeen saattaa vähän liikahdella, muttei juuri muuta. Kun tuliskin meille sellainen vauva joka jo ihan alusta lähtien nukkuisi enemmän yöllä kuin päivällä. ...tai siis, sitten kun jotain kunnon rytmiä edes tulee. Ihan pienenä vissiin nukkuu suht koko ajan niin pakko siitä on jonkin verran osua yöllekin.