Laitettiin eilen punkka pystyyn.
Ensimmäisessä kuvassa vaate&tekstiilihylly, sitten pari punkkakuvaa ja lisänä illalla napattu kissakuva.
Sängyn alusta ei ollut hirveän pehmeä, joten laitettiin pehmikkeeksi ä-pakkauksen vaahtomuovipatja. Kiinnitin siihen pakkauksessa mukana tulleen muovifroteen sivuilta kiinni ja sitten lakana päälle. Tein vielä ilmakapalon tyyliin "x marks the spot", eli siinä se vaavi sitten nukkus. not tagged smiley #3746 Tai näinhän MINÄ luulen.... Mut kapalon nyt ainakin osaan tehdä.
Ai niin, ja delfiinipallo soituu just sopivasti siihen sängyn ylle, sopivan kokoinen ja kaikkea! aww.gif

1553161.jpg

Sitten eilen illalla, tai ehkä yöllä, havaitsin veskissä verta. not tagged smiley #16728 Vähän mutta kirkasta ja saatto siinä olla muutakin mukana. No, soitettiin sitten miehen äidille siitä kysymään ja hän sanoi että kun kohdunkaula alkaa pehmenemään niin se teettää tuommosta, ja että ei ole hätää jos ei tule hirveästi verta ja/tai selkää tai mahaa säre. Ei särkenyt, joten... Sillä nyt sitten todennäköisesti selittyy päivällä aiemmin kokemani oudon tuntemuksen häpyluun takana. Sitäkin kyllä jomotti koko päivän.. Jospa meidän vaavis syntyisi ihan ihmisten aikaan, eikä heinäkuussa rolleyes.gif

Tänään ompelin kantoliinan reunat. Meni täysin päin arsea, mutta kyllä se asiansa ajaa. Ja jos ei aja niin ompelen sitten uudelleen. Ommel on nimittäin kuin käärmeen pissiä erämaassa...tai jotain. not tagged smiley #15078

Pitäisiköhän siihen ammeeseen hommata jonkinlaisen liukuesteen? Joku semmoinen silikoninen juttu joka ei luistaisi vauvan pyllyn alla.. Tulin vaan miettineeksi, kun sehän on varsin sileä se koko amme. (Vaikka siis tietty siinä vanhempi tukemassa vauvaa koko aika, mut silti)
Niin, ja eilen kiinnitettiin vaipanvaihtoalustan tarrakiinnikkeet. Pesukoneen kannessa olevat taitaa pysyä ihan hyvin, mutta ne alustassa olevat tahtoo lähteä irti. Pitää parsia ne siihen kiinni.

Eilen tosiaan käytiin kärkkymässä partsipöytää ja tuoleja, ja ei ollut tullut vielä ja siellä oli lista johon sitten laitettiin nimi ja puhelinnumero. Soittavat kun niitä tulee. Meitä edellä oli 5 nimeä.... Hui. not tagged smiley #13456 Taisivat tehdä liian hyvän tarjouksen, tarjonta ei kohtaa kysyntää.