...nimittäin eilen iskä soitti ihan "puun takaa", ja ilmoitti että meille tulee huomenna paketti. Ollaanhan me puhuttu siitä pakastimesta jo parisen viikkoa ainakin, mutten osannut epäillä mitään ... tai ainakaan näin rivakkaa toimintaa, vasta viikonloppuna viimeeksi hän ilmoitti että (koska täältä meidän alueelta on tosi vaikea saada tätä hänen suosittelemaa merkkiä [UPO USP 101]) Kouvolan Prismasta löytyy. Mulla kun oli tarkoituksena kysyä paikallisesta Mustasta Pörssistä, että onko heillä sitä tai saako tilattua. Ja kun viimeeksi soitin, niin heillä oli joku nyrpeä ei-asiakaspalveluhenkinen setä vastaamassa. Sanoi että heillä on remontti kesken, palaa asiaan viikon päästä. En tässä nyt sitten ole ehtinyt 'palaamaan asiaan', ko pakastin on jo matkalla!
Kuulemma sai Prismasta alennusta, mikä on kiva. Huisia, että me saadaan pakastin!

-edit- Ja tässä se on!!

1573538.jpg
Päältä täytettävä (luulin, että edestä avattava), syvä kuin kaivo! Satalitrainen... Kyllä tuonne kelpaa ruokaa varastoida, jahuu!

***

Mulla on alkanut maha roikkumaan. Se ei ole enää kulmikas, vaan enemmän nyt pisaran muotoinen. Jonkin sortin laskeutuminen lienee kyseessä siis, jee! Mitään muuta asian saralle ei kuulukaan. Siis mitään. Taitaa tuo lapsi saada synttärikseen jonkin heinäkuisen päivän.......
Eilen kävin kävelyllä kahden kaupan kautta, kotoa lähtiessä aattelin vielä että mikäs tässä nyt, hyvähän mun on kävellä (kun olin ollut 'laiska' viikonloppuna enkä käynyt kävelemässä). Kun siis aina kotiin tullessa on ollut niin vaivaista meno, kipeetä ja hidasta. ..niin kyllähän se sama vaivasuus ja kipeys iski siinä puolivälissä. Tunne on samanlainen kuin juostessa alkaisi kylkeen pistämään, sijaintina vaan mahan alaosan sivu. Ja muutenkin joka askeleella tuntuu häpyluu, ja mahaan koskee - uskoisin sen olevan venyneet vatsalihakset. Koska tosiaan kun alan kävellä niin ihan hyvä olla, mutta kun sitä jatkuu jonkin aikaa niin alkaa tulla kipuja.

****

Serkun lahjalista avattiin eilen, netissä. Siinä sitten heti varaamaan jotain huokeaa.. Tosin mitään huokeaa siellä ei kyllä ollut, sikäli. Muumimukeja ja -kulhoja, Carelian "aseita", merkki-keittiövälineitä, lahjakortteja... Niinno, ostopakkoa ei ollut tietenkään. Ensin meinasin, että tulisi söpö setti jos hommaisi muumimukin, kulhon ja pari carelian lusikkaa. Sitten pistäisi ne pinoon ja käärisi sellofaaniin... Mutta sitten tulin järkiini, ja totesin että muki ja kulho on riittävästi, varsinkin meidän budjetilla. (ja en halua vertailla, tietenkään...., mutta me saatiin heiltä juliste häälahjaksi) Ihan söpöjä ne olikin, mies kävi samana päivänä Prismasta ostamassa. Valittiin siitä listalta hattivattimuki ja -kulho, siis. Semmoinen oranssi tausta ja pari hattivattia istumassa kahvikupit sylissä...

***

Enkö olekin nyt hehkeä? ...paksu matami...

1573452.jpg
Puolinakukuvassa annan kaiken roikkua, niin kyllä vaatekuvassakin mutta ilmeisesti vaatteet jotenkin vie terää että esim. maha ei näytä niin isolle.
Miltähän mahdan näyttää vaavin jälkeen? Ja minkä painoinen tulen olemaan ... Seuraava neuvolakertakin on vasta 2.6.

Se on kyllä kiva kun ei turvota edelleenkään. Varmasti turvottaisi, jos perunaa ja leipää söisin.
Ai niin, kassia voisi pakata lisää. Nyt siellä on vesipullo ja .. ööh. Oli siellä jotain muutakin. Pitää pakata parit vaipat itsekullekin, hammasharja jne., kotiintulovaatteet (pitää pestä pyykkiä että saan toiset lököhousut mukaan), oikeaa filmiä kameraan (pitää muistaa kattoa onko siinä kamerassa patterit elossa, meinaan ihan analooginen kaamera!) ja varmaan jotain lukemista ehkä, en tiiä. Jotain (säilyvää) syömistä miehelle.