Pieni kysely

1. Montako blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?
  - En ole laskenut... Mitähän nyt vuodessa olisi kertynyt..?

2. Miksi aloit kirjoittaa omaa blogia?
  - Niinno, kai jokin pieni exhibitionisti minussa asuu että kirjoittelen omasta elämästä ja laitan kuvia. Tärkein syy toisaalta lienee se, että pääsen kertomaan omista kuulumisista lähipiirille kuvin ja videoin höystettynä.  Joskus kirjoittelen ihan omaksi ilokseni, teen puutarhasuunnitelmia tai hypetän jotain viihdeasiaa..

3. Millä nettisivuilla käyt kun olet netissä?
  - Muutamat vakkarifoorumit koluan läpi pariin otteeseen, tsekkaan sähköpostin ja vuodatuksen. Kaikissa sama "onko tullut uusia viestejä"-motiivi.

4. Onko sinulla omaa kotisivua?
  - On, mutta sitä ei nykyään päivitä muu kuin mies joka laittaa sinne omaa sarjakuvaansa..

5. Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi?
  - Puhun englantia kotikielenä miehen kanssa, venäjästä on jäänyt päähän pari sanaa ja aakkoset 5 opintoviikon suorituksesta, ruotsia ymmärrän ja puhun seiskaluokan (yläaste siis) tasoisesti, ranskasta muistan pari sanaa ja saksasta samaten.

6. Mitä ohjelmia seuraat tv:stä?
  - Enpä oikeastaan seuraa telkkaria pahemmin, tai ainakaan viimeaikoina. Prisman dokumentit (ei tosin kaikki...), dr Phil ja monet Jim:n lifestyleohjelmista tulee katsottua.

7. Hissi vai portaat?
  - Portaat, pitää joku roti olla...

8. Onnen- tai epäonnennumerosi?
  - En ole numerotyyppiä, koskaan niiden päälle ymmärtänyt.

9. Haasta vielä kolme bloggaajaa:
  - Öm..
____________________

Liitoskivut saapuivat perjantaina kuin taikaiskusta. Istuin lattialla risti-istunnassa ja sen jälkeen kävely minkä tahansa istumisen jälkeen on ollut tuskallista. Onneksi kipua ei ole muuaalla kuin häpyluussa, on sitä jo siinäkin... Ensimmäiset askeleet istumisen jälkeen on sellaisia laahustavan haparoivia, kun haarus tuntuu siltä kuin joku olisi potkaissut täysillä siihen luuhun. not tagged smiley #16589 Painon vaihto jalalta toiselle on pahinta, olisipa kenguru niin pomppisin tasajalkaa 3 metriä kerrallaan!
Kipu onneksi hellittää kun hetken aikaa jaksaa kävellä (raahustaa seiniä pitkin), mutta palaa taas kun käyn istumaan jonnekin. Yön aikana liitokset lepää ja aamulla kaikki normaalisti kunnes istun vaikka viideksi minuutiksi. Eikä sillä ole väliä istunko lattialla vai sohvalla vai tuolilla. Välillä askellus on uskomattoman tuskallista... Pitää vähentää syömisiä kun kerran liikkumista on pakko rajoittaa, jos se tähän menee.

*****

Eilen illalla tunsin kun jalkaterä tai kantapää alkoi työntymään mahasta, se oli niin veikeää tunnustella semmoista pienenpientä kumparetta! not tagged smiley #3163 Se oli tuossa navan yläpuolella, ja tosiaan niin pieni möykky, ettei se muukaan voinut olla... Hassua kun mahan sivulla meni semmoinen kova pavunmuotoinen möykky ja sitten siellä ylempänä pienempi möykky. Möykkyistä menoa.

****

Äiti kävi perjantaina, oli hyvin tehokas iltapäivä meillä! Juostiin monet kaupat ja saatiin paljon aikaiseksi. Samaten saatiin autonistuin ja hylly kotiin, ja ostettiin se iso orthexin amme kuten oli puhe. Kuljetus oli niiiin helppo, kun oli auto käytettävissä. Eli kiitoksia sponsoroinnista, Tätsy, että saatiin amme! not tagged smiley #10518
Saatiin myös parveketavaraa, 'kanaverkkoa', iso kastelukannu, ja ostettiin toinen kylpyhuoneen muovimatto sekä CM:sta se valkoinen kukkateline. not tagged smiley #10663

Lauantaina tuunattiin parveketta kissanpitäväksi, se ei ihan onnistunut (yksi kissanmentävä reikä oli vailla verkkoa, ja sieltä kissa sitten meni verkon ulkopuoliselle kaidealueelle ja selvittiin säikähdyksellä koska kissa saatiin kiinni itse teosta ja ei ollut ehtinyt maahan asti joten saatiin raastettua se takaisin sisälle.. not tagged smiley #11617) mutta sunnuntaina viimeisteltiin tilkitseminen ja ainakin silloin kissit pysyi sisäpuolella. Niillä on kyllä hieman kiipeämisintoja, joten niitä on pakko käydä katsomassa 10-15min välein, mutta muuten on paljon helpompaa (vrt. elämä ilman verkkoa ja kissat parvekkeella.....). Hyvä puoli myös siinä verkossa että se pitää ihan hirveää ääntä jos kissankynsi käy sitä repimään, tuli eilen todettua. Että jos kissa lähteekin kiipeämään niin ensinnäkin verkko alkaa lerpahtamaan (koska on väännetty vähän pallomaiseksi) ja kissalta lipeää ote = kräääääääts! Ehkäpä oppivat, että ei kande hei kiivetä tästä, yo. rolleyes.gif

Sunnuntaina laitoin esikasvatetut kukkaset ulos, koetin tunkea herneitä hellävaroen verkon silmiin että saisivat jotain tukea jo. Yksi briljantti yksilö olikin sitten kiertänyt kärhönsä silmukan ympäri pari kierrosta ihan muutaman tunnin jälkeen siitä kun olin ne ulos vienyt. Vau. Mutta muut oli enemmän tai vähemmän lakonisen näköisiä.

Varmaan tämän viikon perjantaina olisi hyvä päivä käydä katsomassa onko niitä pöytä-tuolisettejä tullut lisää. happy smiley #870