1618336.jpg

1618337.jpg

Eilen pistettiin elämä risaiseksi; käytiin ihan elokuvissa! Ja illalla (elokuvan ja) ruoan jälkeen tehtiin lettuja! Olen yrittänyt pitää silmällä että milloin Iron Man tulee meidän teattereihin ja eilen sitten havaitsin että sehän on jo nyt menossa. Mies tykkää noista Marvelin jutuista, musta Iron Man kuulosti niin tylsälle kun vaan voi, mutta halutti mennä ulos tuulettumaan ja todennäköisesti viimeisiä kertoja kun päästään ihan tosta vaan elokuviin (ilman että pitää huolehtia että mitäs vaavi). No, yllätyksekseni pidinkin elokuvasta ja muutenkin meillä oli mukava ilta. Ruoka oli hyvää (kaalisalaattia, grillattuja juustonakkeja (80% lihaa) ja grillattuja ananasrenkaita joiden päällä auraa) ja letut onnistui vaikken ole niitä paistanut ainakaan vuoteen. Tämmöstä kesämeininkiä.. Taikinasta jäi kun ei kaikkia jaksettu syödä, joten tänään oli vielä syntisesti aamupalaksi lettuja. Voissa paistettuja pitsireunaisia tietenkin, sitä pitää syödä ehtaa tavaraa jos tommosia meinaa ja sitten ei tarvikaan taas vuoteen (vähintään) tehdä.
Meillä kun ei ollut muuta öljyä kuin oliiviöljyä ja seesamiöljyä niin niistä letuista tuli jänskän makuisia sen seesamin kanssa... Ei siis pahaa ollenkaan, muistutti vaan halvaa.

Hieno päivä tänään. Kyrpii tuo partsinpöytä&tuoli -tilanne, kun siis niitä ei ole vieläkään. Ollaan häiriköity sitä mestaa joka niitä lupasi myydä, ja meidän pitäisi olla jollain ihme listallakin että ne soittaa kun niitä tulee lisää, ..... joo ei ole kuulunut. Saaperi. Nytkin olisi ollut niin kiva istua ulkona evästämässä. Mies on tänään menossa sinne muissa merkeissä, saa kyllä kysyä niiden perään. Ärsyttävää. Ja kun tuommoista tarjousta en ole vieläkään muualta löytänyt (49€ kokoontaitettavat ruskeat tuolit ja pyöreä pöytä).

Tänään taas kävelylle. Muttei vielä, liian tukalaa.. varjossa vähintään 25 astetta.

Eikä merkkiäkään mistään ... mistään! Alkaa päivät venymään entistä pahemmin jos meneekin yli, ja koska ultran mukainen LA on 11.6. ja laskennallinen (jonka mukaan kaikki muut menee....) 15.6. niin jos käynnistykseen pitää mennä niin sehän olisi joskus öööh.. 25.6. ! Kun siis sanottiin, että jos menee yli niin 10 päivän jälkeen katotaan että käynnistetäänkö. ...örgh.
No mutta.. onhan tässä vielä aikaa ihan LA:n puitteissakin. Pessimistisesti vaan aattelen, että menee ihan hirveästi yli ja sitten tää ennestään iso vauva on jo ihan hirveän iso eikä mahdukaan tulemaan ja pitää tehdä sektio, tai mahtuu tulemaan ja sitten itse olen ihan tuhannen päreinä.
Ja kaikkea muuta kivaa.