Käytiin sitten neuvolassa. Ei mitään erikoista. Painoa tullut viikossa vajaa puoli kiloa, etc. kaikki sitä samaa. Eli hyvin menee siis. Mutta mutta... kyllähän tää vaavi VOIS jo syntyä.

Otan muuten huomenna sitten rv40 kuvan, taitaa se olla aika iso jo. Terkka sanoi tänään kopeloidessaan että "maha on aika täynnä vauvaa nyt". Totta.. Ja pää heiluu vielä, että ei se olekaan niin alhaalla ja kiinnittynyt kuin voisi toivoa. Räkä.

Torstaina on se luomenpoisto, hiljalleen alkaa jännittämään. Ei mitään tietoa millä tavalla se poistaminen tapahtuu ja sattuuko se. (Iik)

Ai niin, viime kerralla ihmettelin sitä itsekseni että miten se sijaisterkka on niin tuttu ja tänään selvisikin että hän on se sama terkka jolle menin viime syksynä plussatestin jälkeen. Eli kävin kysymässä, että mitä nyt ja hän antoi sitten neuvolan puhelinnumeron ja sanoi varata ajan sinne ja toivotteli hyviä jatkoja. Tosi mukava terkka onkin, ja ei siinä vakituisessakaan ollut mitään vikaa (jolla alkoi kesäloma kesäkuussa, ei varmaan enää nähdä näiden asioiden tiimoilta...).