Tänään vauvis halkesi hymyilemään ainakin ziljoona kertaa! laugh.gif Ja videokasetille saatiin napattua 3-5 hymyä ilmeilytuokiossa. Ja mulle vielä ilmeili myöhemmin kun odotettiin pulloa valmistuvaksi (mies, mikro) ja oltiin siinä syöntiasemissa melkein naamatusten. Hän nosteli kulmakarvoja ja supisti suuta ja välillä hymyili aurinkoisesti pari sekuntia ja taas nosti kulmakarvoja, jne. ja mulla oli niin hauskaa että! Nauroin ja höpötin, rapsutin mahasta ja poskista.. grin.gif

Otin pari kuvaa tuossa äsken kun katottiin Supernaturalia.

1761896.jpg
Ei se tuollein hirveän pulskalta näytä. Koska joskus todellakin näyttää, posket roikkuu ja ilme on semmoinen älyttömän nyrpeä... "sad-smiley-8149.gif"

Sain tänään myös vähän tehtyä piirrosta.

1761898.jpg
Sorry että kuva on pimeä. Piti ottaa ilman salamaa ja näin iltasella on aika pimeetä ja meillä ei ole kuin yksi lamppu olohuoneessa confused-smiley-17550.gif

Vai että on viikonloppu taas. Miten tämä aika lentääkin. Sunnuntaina häiskä on 6 viikkoa vanha happy-smiley-612.gif Ja vaikka edelleen olen sitä mieltä että mulla oli huippusynnytys, niin sen ajatteleminen saa melkein itkemään. Ja repeämä "koskee" myötätunnosta, vaikke se enää ole 'oikeasti' kipeä ollutkaan. Paitti jos sisempää pyllyposkea painaa jokin. Toivottavasti kumminkin on parantunut ok, minua ihan oikeasti huolettaa tuommoiset confused-smiley-17624.gif 
Saas nähdä miten pitkään meillä menee muistinmenetyksen saamiseen (että edes alettaisiin miettimään toista lasta..). Tosin nyt on kaikista paras elää tässä hetkessä ja jättää mahdolliset tulevat lapset jonnekin hamaan tulevaisuuteen jopa ajatuksen tasolla.
Tepä juuri tiedättekin että hän [vaava] oli hyvin harkittu ja yritetty lapsi (kivakiva että ne asiat levisivät nettiin ja muuaalle........................................), vaikka isä kehtasikin jotain muuta "vihjaista".
Silloin viime isänpäivänä kun soitin onnitellakseni, niin hän sanoikin että "Mitä?! EI kai?" ...... "Olenko minä niin vanha, tulipa vanha olo" ..... "No, JOS oli suunniteltu ja kaikkea niin ei siinä mitään, onneksi olkoon..." Sanoi se paljon muutakin mutta en niitä enää muista. Siis jotain positiivisempaa, muttei mikään semmoinen mulla päähän jäänyt kaiken tuon päälle.

Anoppi sanoi, että kun ovat täällä niin häätävät meidät ulos kaupungille joku ilta, tuulettumaan ilmeisesti. Että he vahtivat vauvaa, mulle passaa! happy-smiley-870.gif Tarkistin jo että uusi Batman-elokuva on täällä siihen aikaan, suunniteltiin että evästettäisiin kiinalaisessa ja sitten käytäisiin elokuvissa... Kivaa! Ja eipä meillä hirveästi ole yhteistä aikaa täällä, jos ne tulee myöhään lauantai-iltana, sunnuntaina on nimiäiset, ja lento lähtee torstaiaamuna niin ... Chillataan pari päivää, ei välttämättä tarvi käydä edes missään nähtävyyksillä kun näkivät jo aika paljon viime kerralla.