Sain tuossa syksyllä inspiksen alkaa tekemään omaa fanisarjakuvaa. Siihen kehittelin oman hahmon jo olemassaolevaan universumiin ja sarjakuvassa on kolmisenkymmentä sivua. Tällä hetkellä valmiita sivuja on 19 koska piirsin itseni "piippuun" ja stressaannuin ihan valtavasti. ...mutta nyt huomio tähän hahmoon!
Hän on, sattumalta, minunikäiseni humanoiditypy nimeltä Jizou (= englanniksi, "djizuu").8888copy.png
Okei, hänellä on pitkät "haltiakorvat", mutta kyseessä ei ole fantasiahahmo. Ja vasen korva on ihan samanlainen kuin oikeakin, mutta se jää täysin painuksiin tuon ison hiusliepeen alle. Sitä tukkaa on paljon ja se on painavaa. Siksi. Iiris on pyöreä yläosastaan ja suippo alaosasta. 
Tässä kollaasi 'best of' poimittuna sarjakuvasta (vanhimmasta tuotannosta uudempaan):
Jizou_chartcopy.jpg
Se, miksi iho on vihreä ja tukka sininen ja silmät keltaiset, .... piti saada jotain erikoista koska tavisihmisennäköinen ei olisi istunut siihen universumiin kovin hyvin. Ai niin, ja kaikki nämä on piirretty tabletilla ja väritetty fotoshopissa.
Tässä pinup-kuva jonka tein hiljattain:

pinup_resix.jpg

Jos asennot tai ilmeet näyttää oudoilta, ... mulla ei ole mallikuvaa mistä katsoa mallia. :( Paitsi se kollaasissa oleva kuva jossa on pelkkä käsi, se on mun hieman muunneltu käsi :D

Että sellasta.
Jizou on kyllä mun suosikki fiktionaalinen henkilö. <3