Paha päivä.

Hatuttaa ja tein inhottavan virheen töissä.
Tänne tuli hirveän iso suma koululaisia, ja hyö osteli vaikka mitä, mm. tämmöisiä pieniä purjelaivamalleja jotka olivatten sitten 2,5€ mitä en tiennyt. Koneelta löysin vain 4,5€ hintaisia 'pieniä laivoja' ja kiskoin hintoja hädissäni, ja sitten joku tulee ja sanoo että hei, nää on 2,5€.

Nyt fakta on se, että koneen kassa sanoo että kassassa on rahaa xxx€ ja kassassa itsessään on yyy€, heittoa on yhteensä 12,5€. Siis koneelle on lyöty 12,5€ liikaa rahaa, siksi se näyttää puuttuvan. Minä en sitä ole vienyt, ja lupauduin maksamaan puuttuvan osan itse koska mun mokanihan se oli.
Toiset työntekijät oli sitä mieltä että tuotteet oli huonosti merkitty ja ovat koneella eri nimillä (vrt. laiva - purjelaiva) ja kassalla oli kiireellistä ja en voinut kysyä keneltäkään apua koska olivat opastamassa.

Varaudun henkiseen selkäsaunaan, minun täytyy käydä pyytämässä tilitysvastaavaa apuun tekemään virhekuitin jotta kassat täsmää taas... Muutenkin jo itku herkässä tänään, täytynee vaan alistua kohtalooni ja ottaa se saarna vastaan. Tai jotain.

Ne muut oli sitä mieltä että tuotteiden nimeämiseen koneella täytyy saada lisää logiikkaa (esim. tikkarit löytyvät koneelta nimellä "kierretikkari", ...)..
Miten ne mahtavat minua enää tänne syksyllä ottaa kun turailen näin?