Ihan itkettää. Voisin kyynelöidä vähäsen, jos huomio herpaantuu. Sininen olo, enimmäkseen ulkonäkösidonnainen.. Ja tuo painonnousu, ei ilahduta oli se miten normaalia tahansa kun se näkyy leuan alla pussina. Se ehti pienentyä jo hetkisen.. ja painoin jopa niinkin vähän kuin 94kg.
Enimmäkseen haittaa naaman pyöreys. Leuanaluslöllö on pahin naamaviholliseni, vahtaan sitä JOKA päivä.

Tekee suoraan sanoen mieli käydä syömättömäksi. Tai syödä jotain kerran päivässä.

Kurja olo kun on tämmöinen ruma ja lihava.

***

Liekö aika vaihtaa deodoranttimerkkiä, kun hiki haisee koko ajan?? Tänä aamuna havahduin siihen vaatteita vaihtaessa, että jossain lemahtaa ja tällä kertaa se ei ole mies. Olin ihan *järkyttynyt* että jo heti aamusta mulla haisee kainaloissa hiki, vaikka joka päivä (loma-aikanakin) käytän dödöä päivittäin (toisin kuin mies). No, kävin suihkussa kun oli aikaa, ja jo neuvolassa taas haistelin että hitsi kun käryää jälleen ja syytin t-paitaa jota olin käyttänyt kerran tai kaksi pesustatulon jälkeen. Ja kyseessä puuvillapaita, ei tekokuitu joka alkaa haista välittömästi... No, tulen kotiin ja vaihdan vaatteita. Taas löyhähtää. Hitto vie. Sumutan dödöä, ja kainalot kirvelee nyt vaikka en ole höylää niille näyttänyt pitkään aikaan, eli iho ei voi olla siten haavoilla. Tämä on tällaista Lidlin alkoholipitoista dödöä, hyvin se toimi kun sitä aloin käyttämään... Missä vika nyt? Yliherkkyys? Joka aiheuttaa kirvelyä ja hien haisua?

Ei se maksanut paljoa, ja olin iloinen siitä että kainalot ei keränneet semmoista tahmakerrosta kuin mitä palmolivet ja muut paksuhkot dödöt aiheuttaa (sitä tahnaa saa kaapia kynsillä suihkussa parin päivän välein). Mutta ei tämäkään ole kivaa, että koko ajan haisee ja sitten kirveltää.
Palmoliven aromatherapy-dödöjä käyttänyt eniten, pitää vissiin vaihtaa takaisin niihin sitten. Rexona on kalliimpaa, samoin Dove, joten..