Mood:curious.gif
Hmm...

Tänä aamuna, taas, olin ihan zen sänkyni kanssa. Sänky ja minä oltiin yhtä, olisin voinut jäädä sinne myöhemmäksi.. Vaikka kävin nukkumaan ennen kahtatoista. Heräsin viimeisen kerran [vessahätään] 8.40 joten viimeiset 10 minuuttia punkassa meni liitäen ohi. Se oli niin lämmin, pehmeä. Sitten ensimmäisen kerran ajattelin mustasukkaisena, miten lapsonen saa vaan olla möllöttää optimaalisissa lämpöoloissa... ! Mutta äh, minä ja sänky tavataan taas tulevana yönä. Ja homma on, että päiväunitarvetta ei ole, ja kunhan vaan silmät tottuu aamun kirkkauteen niin koen olevani jo ihan hereillä.
Viime viikonloppu oli vähän outo, esim. lauantai-iltana käytiin aika myöhään nukkumaan, oli varmaan siinä 1-2 maissa, ja sitten spontaanisti heräsin kymmenen jälkeen. Että sitten kun saisi nukkua, niin ei nuku kuitenkaan.

Mies on mun 'työpaikallani' tänään. Liike on samaa firmaa sen kanssa, missä mies normaalisti on töissä ja sai eilen ohjeet tulla tänne koska hänen työparinsa on poissa tänään. ..ja mies (ja minä) ollaan ns. työharjoittelijoita, joita ei saa jättää yksin (joku ihan laki) joten olen neuvonut miestä täällä miten tehdään kahvit, ja miten pistetään astianpesukone käyntiin.. Mutta kiirettä ei ole pitänyt, eilenkin oli tosi hiljaista.

Ja tänään illalla on se perhevalmennus. Hmm.

Ai niin, eilen siellä marketissa tsekkailtiin vauvaosastoa ja kyllä mieli siinä järkkyi, kun katse eksyi kestovaippoihin. Heillä ainut brändi oli jokin muumisysteemi, ja 1 kpl sisävaippa (imuosa) maksoi 22,90€ ja sitten kuoriosa toiset 22,90€. Eli jos tahtoisi yhden kokonaisen kestovaipan saa siitä maksaa melkein 46€! n045.gif Onneksi saadaan kestot Jenkeistä... Hui hitto. Jos ei niin olisi, niin varmaan tulisi joko koluttua jotain huuto.nettiä tai sitten ihan tehtyä itse. Mut jos tommoiset hinnat noin suunnilleen on kestoilla, niin ei ihme että monilla voi olla iso kynnys aloittaa kestovaippailu.
Ja pidän siitä ekologisesta puolesta; musta on jotenkin vastenmielistä ajatella biologisesti hajoavaa haisujätettä jonkin tiiviin muovikuoren sisässä ja kasvattaa sillä entistä massivisimpia kaatopaikkoja.