Tänään sitten leivottiin piparitaikina tuon edellisen ohjeen mukaisesti. Kyllä siitä ihan piparitaikinan näköistä, hajuista ja makuista tuli. NIsmiley.gif Huomenna paistetaan piparit, että jos menee kuitenkin pieleen niin lauantaina kun käydään ruokaostoksilla niin sitten pakastetaikinaa...

Tässä muuten kuva siitä pienestä olkipukista:

pukki.jpg

Ja olohuoneen värivalot:

jouluvalot.jpg

Laitan muita joulukuvia sitten kun on kaikki koristukset laitettuna.
Hyasintista, musta alkoi tuntumaan että lattia ei kuitenkaan riitä joten laitoin sen yöksi ikkunan viereen&alle. Sekään ei ollut hyvä, nuppu on vaan isontunut kumminkin. Joten tein sille vyön mainospaperista ja teippasin sen seinään suoraan ikkunan alle. Nih. Ihme jos vielä jatkaa sitä. Niin ja se vyö siksi että sitten kun teippi otetaan pois niin siinä olis foliot lähtenyt mukana.

Huomenna haetaan kuusi lähiviherkaupasta! xmas smiley #7621

*****

Syötiin tässä iltasella tuoretta ananasta. Semmoista herkkua löytyi halvalla Lidlistä, oli euron kilo. Vajaan kakskiloisen hinnaksi ei siis tullut mitään hirvittävyyksiä. No... toissapäivänä kun se ostettiin, syötiin vähäsen. Tänään 2/3, eli loput, ja AI KAMALA minkälaiset oireet siitä sain! Kaikki se ihoaluea mille oli joutunut sitä mehua kutisi ja kirveli paljon, ja huulet alkoi spontaanisti vuotaa verta. Suu oli sisältäpäin kuin pieniä haavaumia täynnä. N. puoli tuntia syömisestä suupielet koski kovasti. Olin laittanut mehiläisvahahuulivoidetta vuotaviin huuliin, laitoin sitä sitten paljon suupieliinkin ja se tuntui auttavan.

Mutta aika hurjaa muuten. Ei taideta tuoretta ananasta enää harrastaa.... Se oli siis hyvää ja ihan makeetakin, mutta mutta.