Kissa on pissannut vessan lattian taas.

Hiekkis tosin oli kyllä siivoton, siivosin sen pikapikaa ja TOIVON niin kovasti että kyse on jostain mielenilmauksesta kuin uusiutuneesta VTIstä tai pissakiteistä.

Apua. not-tagged-smiley-3008.gif

*****

Edit. Joo, sitähän se nyt on. Pengoin nettiä ja löysin uuden eläinlääkärihenkilön puhelinnumeron. Soitin, ja mulle sanottiin että tämä on kyllä henk.koht. puh.numero ja että toimipaikka on ainakin 60km täältä muuaalla (toisin kuin netissä luki, joku fonectan sivu mikälie). Olin tosi nolo, kysyi että mitähän asiaa ja selitin että kissan vti/kiteet on uusineet ja että tän alueen eläinlääkäritilanne on tosi huono. Taisin kuulostaa tosi säälittävältä (itku meinas tulla) ja hän sano että on kyllä huomenna tulossa meidän kaupunkiin. Sanoi että jos hän toisi 6kg säkin kideruokaa apteekille niin saatas kissa hoidettua, sekä soittaa apteekille tänään että me saataisiin antibiootit aloitettua jo tänään. Eli nyt äkkiä laittamaan itteäni, reissu keskustaan edessä.

Mua nolottaa niin että en kehdannut soittaa sille samalle äänekkäälle sedälle joka viime kerralla hoiti sitä kissaa. Ko sehän sano että lopunikää erikoisruokaa. Ja mitä me tehtiin? Annettiin ajan päästä tavallista matalatuhkaista ruokaa. Oma vika, en sitä kiellä ja sekös nolottaa.

Siellä se kissa taas ähisteli, seisoi hiekkalaatikossa 5min ja mies oli vahtimassa. Sitten miehen valvonnan alla kävi lirittämään lattialle, että ... joo. Sitä samaa.

not-tagged-smiley-16589.gif