Niin siinä sitten kävi, että mama meni ja osti vaunut meille eilen iltasella! not tagged smiley #3636 Sellaista merkkiä kuin Bora (puolalainen brandi):

Bora_Kombi_RedGrey_Stripe.jpg

Tietääkseni ne on tuollaiset Bora Kombi ? (yhdistelmävaunut), mutta beige pohjaväri ja oranssit raidat? Vaikea löytää kuvia näistä vaunuista. Käyttökokemuksia löysin netistä (hakusana bora vaunut), pari oli sitä mieltä että on ihan susituote (repeytyy helposti, ei valjaita, sisäkumit hapristuu, paljon pikkuvikoja) ja monet muut sitten sitä mieltä että oikein hyvät on olleet ja että vaunuja on korjailtu ja paranneltu, ja että valjaat (vyöt?) löytyy.
No, anyway. Luotan maman arvostelukykyyn. cheesy.gif

Vieläkään ei mitään Pohjantähdestä. Öh... mitä tässä nyt sit vois tehdä enempää, jos ei siltä suunnalta vastata. En viitsi soittaa, kun varmana maksaisi mansikoita. Grr.

Ai niin! DILEMMA!
Miten rasvatahrat saa pois? Mulla on yksi t-paita, ja nyt talvitakki joissa mystisesti ilmaantuneet läikät jotka näyttää ihan öljylle. Ts. näyttää, että kankaassa olisi märkä kohta, mutta on ihan kuiva kuitenkin -> rasvaa? Ei lähde pesukoneessa pois, ei lähde jos vaikka pelkkää pesuainetta laittaisi kohtaan. Mitä myrkkyä siihen pitää syytää, että tulisi puhdasta taas? Nolottaa pitää takkia, joka näyttää likaiselta! Sama homma sen paidan kanssa. confused smiley #17624