Mood:contemplative.gif
Öööh...

Olen ällistynyt. Kahessa viikossa 2kg lisää painoa. Se ei näy, ei tunnu, en ymmärrä. En ole mättänyt ruokaa kaksin käsin, en syönyt "herkkuja", ellei appelsiinit semmoisiksi luokitella. Eilinen kebab oli kyllä suolaista, ja huomasin illalla että kintut olivat paksuuntuneet eilisen aikana, mutta...
Verenpaine mitattiin aika äkkiä kun tulin paikalle, kivan korkeat lukemat; 141/82 (147/86) ja sain verenpainemittarin kotiin vietäväksi (turvotusta ja verenpainetta pidetään nyt silmällä ilmeisesti sen myrkytyksen takia jos semmoinen alkaa tulla) ja sillä vielä mittasi uudelleen ja lukemat oli 130/ööh.. 70jotain?. Mutta siihen korttiin jätti sen korkeamman lukeman not tagged smiley #10596
Hemoglobiini on noussut rautatableteilla 100->116. Sanoi, että nyt otan taas 1 tabletin päivässä. ...jaha. Ettei ihan liian hyväksi hemppa nousisi, niinkö?! Ekan viikon sanoi ottaa yhden, toisen viikon kaksi jos maha kestää. Ja se on nyt kumminkin kestänyt, niin miksei hb saisi nousta vaikka 120 tai jotain? Mulla aloittaessa oli 124, ja joillain on ollut ihan 140 luokkaa myös not tagged smiley #3765 Kuolemako tässä tulee, jos hb nousee liikaa?
2h verensokeriarvo oli sama kuin rasitustestissä saatu (4.5). Terkka oli yllättynyt, sanoi että erinomainen arvo ja kysyi että ihanko söit kumminkin kunnolla.. Ja sitäkin, että arvo on pienempi kuin paastoarvo. Mutta mietin siitä paastoarvosta, että JOS en olisi kummallakaan kerralla juonut yhtään vettä, miten iso ero olisi ollut. Nyt sitä ei ikinä tiedä..
2h arvon pitää mennä 7 alle, hyvin se mulla meneekin. Söin siis rasiallisen kaalisalaattia jossa himppu tomaattia ja kurkkua, purkin tonnikalaa öljyssä ja puoli purkkia punaista maitoa. Mielenkiintoista, että verensokeriarvo sama kuin silloin kun olin juonut pullon 'limpparia'.

Vauvalle kuuluu hyvää, syke sama kuin ennenkin (140-145), liikuskelee ja terkka päätteli häne olevan ylösalaisin sillä hetkellä. Ja että keho vasemmalla laidalla (itsestäni katsottuna), ja sieltä ne sykkeet kyllä löytyikin ihan heti not tagged smiley #11170 Mut vielä se muljuaa ihan miten päin vaan.
Kohdunpohjankorkeus siinä 30cm nyt, yläkäyrä tavoitettu... Iik. Mutta terkka sanoi, ettei se mikään iso vielä ole, niinkuin liian iso. Kun kysyin.

Varasin sairaalaantutustumiskäynnin meille, nähdään paikkoja ja kertovat kaikenlaisista jutuista, mm. kivunlievityksistä. Se on ööh.. olikos se nyt 20.5. illalla ja 2h pitäisi kestää sen kierroksen. Tulee mielenkiintoista.

Mutta hirveetä tuo 2kg 2 viikkoa. 100kg taas rikki not tagged smiley #12460 Terkka ei sanonut mitään erikoista siitä, mutta kun päivittelin itse asiaa niin sanoi että niin moni asia vaikuttaa painoon, ja että ihan raskaus itsessään tekee sitä ja varsinkin näillä viikoilla vauva alkaa keräämään enemmän painoa... Hm. 1,5kg pitäisi olla yksistään hänen painoaan jo.

No, mielenkiinnolla mittailen verenpaineita. Kuulemma pari kertaa viikossa riittää, mutta arvatkaa vaan pysynkö siitä erossa tässä uutuudenviehätyksessä! Laittanen paperille ylös päivän, kellonajan ja 2 lukemaa jotka n.3-5min erossa toisistaan. Mitenköhän nuo kaikki korkeat lukemat, jos todellisuudessa olisi mitattu hötkyilemättä niin varmasti monet niistä olisi olleet alhaisempia kuin on olleetkaan. Ihan yllätyin sitä 130-lukemaa tänään, ei kauaa olisi tarvinnut odottaa niin se putosi siitä 141 -> 130. Ja silloinkin olin "kiihdykissä" painon pompsahduksesta. Hmm.

****

Miehen lääkäri otti kontaktia, kun oli soittotunti. Sanoi että korvista ei löytynyt mitään. Huraa... Mutta että radiologi oli nähnyt jotain outoa AIVOISSA not tagged smiley #15897 Päivän säikäytys tuli siinä. Mies sanoi, että he tutkivat asiaa ja palaavat juttuun uudelleen myöhemmin. He olivat kysyneet josko hänelle on tehty mitään leikkauksia, ja ei ole, ja mies sanoi olleensa autokolarissa josko sillä on mitään merkitystä. Sanoivat, että voi olla. .... Onpa hauskaa. Saattohoitoako tässä jo pitää..
Ilmeisesti vielä kolmas magneettikuvaus tulossa, mitä muutakaan ne voisi tehdä? Mielenkiintoista, ettei ne sanoneet mitään kun ekan kerran kuvasivat.
Ei se ihan ole iskeytynyt vielä tajuntaan, mutta yritänkin olla ajattelematta asiaa enempää kun eivät voineet tarkempia olla. Sanoa vaan, että jotain erikoista aivoissa. Ilmeisesti isoa hätää ei ole, mutta silti. Mutta vähän hätääntynyt olo on kyllä.