Todella. Peipot on laulaneet jo hyvän aikaa, ja toinen kesän airut pärähti melkein naamalle äskettäin joten pakko sen kesän on kohta tulla.. Ihan hal-vatun äkäinen hyttynen hyökkäsi kulman takaa kimppuun, liikkui niin livakasti etten saanut edes hengiltä.
Kivaa.

Eilen hernekaukalossa pilkotti vihreää, tänään oli toisessakin kaukalossa! Että ainakin yksi tulee kumpaankin, jee........ Ja käytiin Lidlissä, siellä olikin kukkasipuleita. Miestä viehätti "nelilehtinen apila", otti sitten sen. Oxaliksen sukuun kuuluu, eli samaa perhettä kun ketunleipä.
Luuletteko että ne menisi "maanpeittokasvina" siinä sipulipotassa missä gladiolat on (kasvukorkeus 10cm)?

Ai niin. Yksi projekti olisi saada ötökkäverkko parvekkeen oveen. Joku semmoinen muutamasta levystä koostuva (se perinteinen miljoona-muovi-lärpäkettä ei tu kuuloonkaan) ja säädettävä olisi just hyvä. Säädettävä siksi, että sen saisi moneen oveen. Syy miksei sellaista ollut tullut aiemmin hankittua oli koska elin koko ajan tulevaisuudessa, tyyliin "turha laittaa parveketta, kun kumminkin kohta muutetaan". Mut se on vähän tylsää elämää, niin jospa alkaisin elää tässä hetkessä. Ja kukaties me ensi vuonna oikeasti muutettaisiinkiin, mutta  ei voi tietää. Sit kaikki on rempallaan, kun "mitä sitä turhia kun kohta ollaan jo muuaalla".