Ja viimeyönä nukuin itseasiassa aika hyvin, viimeaikoihin nähden.

Muuta erikoista ei tänne sitten kuulukaan..


Eikä, kun, sitä että äsken soitin hammaslääkäriajat meille. Lokakuussa neuvolan täti sanoi, että meidän pitää mennä.. Ensin ajattelin lusmuta, koska pelkään hammaslääkäriä niin paljon, mutta ... kai se täytyy saada hoitaa alta pois. Soitin ensin kunnalliselle, siellä oli kiva puolen vuoden jono. Sitten soitin yksityiselle ja sain ajan tammikuun lopulle. Paha puoli tässä, että pelkkä tarkastus on jo n.40€ Tulisipa mun joulukuiset työttömyyskorvaukset/avustukset/mitkälie ensviikolla. :( Apua.
Ja jos ne löytää jotain reikää, niin hinta varmaan tuplaantuu vähintään. Iiik!

Kirjoitin myös, nyt viimein, poliisille niistä alakerran koirista. Paikallislehdessä on ollut juttua haukkuvista koirista, ja yksi komisario oli kirjoittanut myös joten kirjoitin hänelle. Asia oli siis että haukkuvat koirat häiritsee naapureita, ja poliisin vastaus oli että kaikkea ei tarvitse sietää. Niin ajattelin, että hyvä sauma sitten tuoda tämä esille.

****

Sitten kun minusta tulee iso, tahdon kasvattaa itselleni munat niinkuin äitini on tehnyt.

****

Poliisi oli vastannut postiini! Ja juuri kun olin kirjoittamassa vastausta, puhelin soi. Se sama poliisi soitti, ja kysyi samoja asioita kuin siinä postissaan; eli kenen kanssa olin ollut yhteyksissä, ja osoitteet ja numerot. Hän kuulosti oikein järkevältä ja aidolta henkilöltä, ja ihmetteli suuresti miten asuntoyhtiö ei ollut vieläkään tehnyt mitään asialle. Epäili, etteivät olleet uskaltaneet. No, hän sanoi myös että aikoo saada muutosta aikaan. Huh huh, ihanaa!