Mood:curious.gif
Omituinen.
Tänä aamuna kun heräsin, mahan vasemmalla puolella oli kova möykky ja oikealla puolella ei just mitään. Painelin sitä möykkyä kun oli tosi epämukava olo mahassa, ja nopsaan se siitä siirtyikin. Tarkoitus oli myös herätellä lapsosta, kun varsin vaisua elämää viettää viimeaikoina.. Hirveän laiskasti lähti liikkeelle, tunsin tuskin mitään. Mutta sen verran kuitenkin että totesin tyypin olevan hengissä. Nyt aamupäivällä on hää välillä möyrinytkin, paha äiti kun herätti...

Mutta se oli kyllä erikoinen tunne, tuntui kuin olisi ollut appelsiini ihon alla tuolla vasemmalla alavatsalla. Ja sitten se ei enää ollutkaan siinä.

*****

Kala onnistui hyvin. Valikoima ei ollut kovin hyvä, siellä oli vain yli kilon palasia mutta otin niistä sitten pienemmän (jotain 6€ maksoi), mutta ei meillä syödäkään kalaa tuolleen kun n. kerran kuussa. ...koska muutoin kala on hirveän kallista ja noita tarjouksia ei tule usein.
Tällä kertaa en laittanut sitä folioon ja pellille, vaan lasivuokaan ja sitruunamehua paljon niskaan, suolaa myllystä ja sitten 200g creme fraichea. Folio sen lootan päälle, ja se istui 200C uunissa vajaa 1,5h. Tuli mehevää!

***

Kappas kun on jo torstai. Taas.

Söin muuten liikaa eilen illalla, ja sain kunnon opetuksen taas... En edes huomannut syöväni liikaa, ruokana oli puoli kulhoa salaattia, toinen puoli sitä kalaa. Sitten sen jälkeen korkea lasillinen vaniljapirtelöä. Tuli niin huono olo, että. Piti käydä maate, eikä sekään oikein auttanut ensin. Tuntui, että sydän hakkaa hirveästi ja kuulin/tunsin pulssin korvassa joka oli tyynyä vasten, sekä molemmat ranteet tykytti. Varmaan lähemmäs puoli tuntia sain maata siinä, ja sitten alkoi tuntumaan taas paremmalta. Ilmeisesti syöminen ja ruoansulatus on extrarasitus ja verta pitäisi riittää joka paikkaan ja kaikille niin tulee vähän tunkua..

En juuri koskaan tiennyt, miten hauska tuo Lola-kappale voi olla. Yllätyin sitä, että Robbie Williams on tehnyt siitä version joten piti kuunnella, ja sehän on aika muksa (mukava).

Tuota, ollaanko me tehty nyt jotain pahaa kun pestään pyykki aina 60C? Foorumilta sellaista juttua, että aloin miettimään asiaa... Jostain tullut semmoinen mielikuva, että 40C ei irrota 'kaikkea', ja mies likaa melkein päivittäin yhdet farkut töissä. Öh..?