Ärsyttää se, että

-Jo toinen päivä peräkkäin en saa aamulla nukuttua. Eilisen vielä ymmärrän, taisin jännittää, mutta tänään en niinkään. Virallinen heräämisaika on 9 tienoilla, mutta eilen heräsin 7.00 enkä vaan saanut enää nukahdettua vaikka käytiin keskiyöllä nukkumaan ja puhuttiin aamukahteen asti...
Tänään heräsin samoihin aikoihin, varttia vaille 7. Ja viime aamusta johtuen olin käynyt nukkumaan klo22 (koska silmät ei pysyneet auki). Tätä ennen, ihan sunnuntainakin, nukuin lähemmäs 12 tuntia, niin miksi nyt en enää voi??? Tänään koetan nukkua vähän kun tulen kotiin, sitten ehkä jaksan myöhempään ja siten myös nukkua myöhempään.
Argh.

-Kela kuhnii rahan antamisen kanssa. Kolmatta viikkoa mennään ilman, vaikka sanoivat  saaneensa lomakkeeni 2.1. On niin ruuhkaa, niin ruuhkaa. Kele.

-Vasemmanpuoleinen kurkku- tai kielilihaksisto on ollut kipeänä jo 3. tai 4. päivää. En ymmärrä miksi. Kipua tulee niellessä, ja on samanlaista kuin jonkun raajan väsymyskipu (vaikkapa maitohapoille menneet jalat seuraavana päivänä; kipeät). Kurkku ei ole turvonnut tai mitään, ja kipu ei ole kurkun sisällä vaan tosiaan yhteyksissä kieleen ... vasemmalta puolelta.

-en tiedä, miksi leposykkeeni on niin korkea. Taitaa mennä yli sata/min. siinä missä miehellä jotain 70 minkä ymmärrän olevan normaali. Tämäkin vielä...

-Opiskelija-asunnolta ei vastata sähköpostiin, ja kärpäsiä tulee sisälle edelleen ja koirat haukkuu kun aivastan.

*****

Ja sekin nyt sitten, että ei ole liikettä tuntunut pahemmin illalla, yöllä tai aamulla. Tai nyt. :(
Mutta on kai tämä aika aikaista vielä säännöllisesti tuntuville liikkeille...?