Soitinpa poliisin lupakansliaan kysymään ajotestistä ja sainkin kuulla että jos on asunut maassa yli 1,5 vuotta niin pitää ajaa ajokortti autokoulussa.

Perkele. Etten paremmin sano. angry smiley #1502

Tämä kaikki, taas kerran, omaa syytä. JOS sen kortin olisi hoitanut ennen tätä 1,5 vuotta (joka siis rapsahti umpeen peräti näinä päivinä) niin oltaisiin selvitty ajotestillä&lääkärin todistuksella. Mutta kun ei. Ja viimeeksi kun näistä juteltiin, ei meille sanottu halaistua sanaa siitä että tämä pitää tehdä 1,5 sisään.

Että ei tule meille autoa vielä pariin vuoteen. Ensin pitää alkaa säästämään jossain vaiheessa ajokorttia varten, sitten autoa varten jne blaablaa blaa. angry smiley #1413

*****

Tästä työssäoppimisjaksosta sain 4 (1-5). Opettaja yllätti vielä viimeisellä pommilla; minun pitää pitää opastus matkailuopiskelijoille (mukaanlukien oma ryhmä) ja sen opastuksen jälkeen he ruotivat miten se meni. Joskus 2 viikon sisään hän asetti sen ajankohdan.
Mitähän muuta kivaa vielä...

Pietarinmatka lähestyy. Pelottaa jo valmiiksi; en osaa kieltä ja sielläkin pitäisi esiintyä ihmisille. Kivaa.

Joulu roikkuu raskaasti hengittävänä niskassa. Minä en edelleenkään haluaisi lähteä minnekään. Mies on kysynyt koulusta kissojenhoitoapua, jotain epämääräistä muminaa sieltä on tullut, mutta en jaksa uskoa siihenkään.

Eiköhän viedä kissat piikille ja nautitaan kimpassa arsenikilla terästetyt kahvit niin siihen loppuisi meidän maailman vaivaaminen. Smiley lol 031.gif  (jos ei mustaa sarkastista huumoria ymmärrä niin ei silti tarvitse tuosta kommentista älähtää)

 

On tää kaikki niin vaikeeta taas. Ja asuntokin lähtee jalkojen alta 6kk sisään. Minun täytyy etsiä työpaikka.
Kohta tietty ne sanoo sieltä korjauspajalta että ei ne voikaan ottaa miestä sinne töihin.