Mood:drained.gifnot-tagged-smiley-4570.gif
Taas valmis viikonloppuun

Niin se viikko taas hujahti, hyvä luoja sentään. Kohta jo ähkin sairaalan pedillä ja puissa isot lehdet... Siis jos tätä menoa jatketaan. not tagged smiley #3765

Se perhevalmennus, olipa hyvä että tuli mentyä, kun nimittäin kirjasivat nimet ylös. Tuli vähän koulufiilis siitä, piti esittäytyä koko jengin edessä ja saatiin kotitehtäviäkin parisuhteesta... not tagged smiley #13436 Aika äkkiä meni se puolitoistatuntinen, katottiin Haikaranpesässä kuvattu synnytysvideo ja neuvolatäti pui pari asiaa siinä välissä ja lopuksi. Tosin ne penkit siellä oli ihan persseestä, ensituntuma ihan hyvä mutta uskomattoman nopeasti tuli sellainen halvaava olo. Että ihan pakko liikkua edes vähän tai takapuoli kuolee just nyt. Ja se tunne levisi selkää pitkin hartioihin. Yäk. angry smiley #215
Siellä oli aika monta paria itseasiassa, yhellä niistä oli laskettu maaliskuun alussa kun kuulemma missasivat oman perhevalmennuskertansa (toinen hui, että ei uskalla jättää väliin) ja loput oli sitten touko-ja kesäkuulta. Ainakin 7 paria siellä oli (meidät mukaanlukien).

Ja miksi nyt tahtoisin skipata seuraavan, ... no hitto, sillonhan on meidän hääpäivä. confused smiley #17624 Ja en millään sitä eilen muistanut, että olisin voinut asiasta kysyä siltä tädiltä.
Mutta joo, näillä näkymin 14.2. ohjelmassa on :
-käy töissä
-mene kotiin
-käy perhevalmennuksessa.

not tagged smiley #11582

Ei hyviä ravintoloita, ei mitään elokuvaa, uimaankaan ei voi mennä koska a)on töitä ja b)meidän "kylpylässä" ainut hauska juttu viime vuonna oli poreamme ja nyt sekin on kiellettyjen listalla (lämmin vesi nostaa ruumiinlämpöä enemmän kuin vaikka saunassa käynti).
No, onneksi viime vuonna oli hyvä ja onnistunut vuosipäivä.

Ai niin, päivän iloinen asia:
loppusyksystä saamani äitiysvaatepaketti, siinä olleet kaksi paitaa mahtuvat nyt päälle. not tagged smiley #11170 Nämä kaksi paitaa on sellaiset babydoll-malliset, eli on stretchiä tisseille ja heti niiden alla on sellainen joustamaton (!) leveä kangasrengas ympäri ylävartalon. Ja sitten heti siitä alkaa sellainen kellomainen helma. No, silloin kun niitä vaatteita tosiaan ekan kerran kokeilin, sain ne kyllä päälle mutta se joustamaton kangas ahisti niin pahasti etten voinut kuvitellakaan pitäväni niitä paitoja. ...ja paita näytti tosi pahalta päällä myös.
Tänään aamulla sitten piruuttani päätin kokeilla yhtä sellaista paitaa, ja kas, henki kulki ja kaistale ei puristanut edes makkaroita koholle. Laitoin sitten sen päälle.

Kiinnostaapa muuten, mitä tätänykyä painan.. Varmaan paino alkanut kohota, ei se ainakaan laskea voi. Tai jos on laskenut niin saan hirveetä noottia joka paikasta, mutta oikeasti, en ole laihduttamassa. not tagged smiley #11617

****

Äsken "pakkosöin" ryynimakkaraa. Nämä 3 miestä täällä nettikahvilassa päätti paistaa pannullisen ryynimakkaroita, ja aloin itse samoihin aikoihin evästää. Ensin nakkasi kaksi isoa makkaraa lautaselle ja vissiin ilmeeni oli sen näköinen, että ottivat sitten yhden makkaran pois ja sanoi että "otat nyt ainakin yhden". Yritin kursailla parhaani mukaan, mutta.. Päätin, että parempi olla loukkaamatta tunteita, kun toinen kerran tarjoaa lämmintä ruokaa...
Se oli sellainen lihanmakuinen puurokäärylä. Tiedän, että siinä ainakin ohraryynejä oli mutta muut ainekset ... en ikinä tahdo tietää. Oli sen verran tummia makkarat, ihan viininpunaiseen veti.