Vasta ehin illalla hehkuttaa äidillekin miten on kaikki kivaa ja ja ja sitten puolen tunnin päästä koko tunnelma meni ihan perseelleen. :< Ja vielä myöhemmin illalla havaitaan että jaha, lapsi taitaakin olla vallan kipeä. 
Nenä vuotaa kirkasta räkää valtoimenaan, ja suunnilleen heti sänkyyn laitettua hän oksentaa ympäriinsä. Lisää räkää, yskittää. :<

Sen siitä saa että menee kahden metrin säteelle toisista pienistä lapsista? Oltiin nimittäin eilen leikkipuistossa ja siellä oli mukuloita. Hmmm, nyt kun mietiskelen niin taisi Alex imeksiä vauvakiikun keinukettinkejä kun silmä vältti. Siitäkö se tuli? Varmaan.

Kyl hän kuitenkin saa nukuttua, onneksi. Hirveän inisevä ja kärttyinen, voi voi. :<

_________Päivän oho -hetki__________
Alex seisoi ilman tukea 11 sekuntia tänään puistossa! Ja sitten huomasi, että seisoi yksin ja putosi peffalleen. Sitä edeltävä ennätys on ollut 3 sekuntia viikon tai pari takaa. :)
Siinä katsoin silmät selälläni että nytkö hän meinas seistä töröttää siinä hamaan tappiin saakka, kun on niin tottunut siihen että kun kävelyttää häntä ja pysähdytään Alex yleensä laskeutuu pyllylleen. Nyt kun laskin käsistä irti, hän jäi seisomaan siihen ja se tuntui tosiaan ikuisuudelta. Vau, kehittyy hurjaa vauhtia hänen taitonsa :D