Mood:curious.gif
Epätietoinen

Eilen taisi olla markkinat. Näin sen vasta kotiinpäin mentäessä kun olivat purkamassa. Tänään tullessa sitten kiinnitin huomiota enemmän ja siellä oli kojua kojun perään ja foliopalloja vaikka minkälaisia.
Koko talven on ollut mielessä, että maaliskuun markkinoille mennään käymään ja ostetaan lapselle joku stimuloiva foliopallo obscene smiley #1037 (joka todennäköisesti tyhjenee ennen h-hetkeä, mutta kuva säilyy kyllä, teippaa vaikka johonkin).

Mutta. Kissan lääkärikäynti verotti liki 70€ normaalista käyttörahastani, ja maman lahjoituksesta huolimatta tilillä killuu taas 10€... Sillä ei paljon markkinoille mennä. Markkinat on kuulemma vielä huomenna, ja ilmeisesti oltaisiin ehkä menossa silloin, mutta en tiedä.. Saisin kuulemma mennä käymään siellä nyt tänään, keskellä päivää (töiden puolesta siis), mutta kun ei ole rahaa. Ja sen pallon kyllä haluaisin.
Joku semmoinen räikeä, kiiltävä hahmopallo...
Kela maksaa vasta joskus loppuviikosta. not-tagged-smiley-3767.gif

Yhyy, what to do. not tagged smiley #16589

*****

Eilen oli oikein hyvää ruokaa; wilhelm-kuutioita ja papuja tomaattikastikkeessa, salaattia ja tzatzikia. Ne pavut ei ole hirveän karppia, mutta alle 20g/100g hiilaria on. Meillä on ollut ennenkin makkaraa ja papuja, mutta eilen oli seikkailullinen olo ja ostettiin 500g paketti tzatzikia lidlistä kun kuulosti hyvälle (tiedän ennestään että tykkään tzatzikista), valmistusainelistauskin oli ihan hyvän kuuloinen; "kreikkalainen jugurtti, kurkku, valkosipuli, oliiviöljy, kasvisöljy, muunneltu tärkkelys, mausteet". Ainoat tarpeettomat on noi 'kasvisöljyt' ja tärkkelys.. mutta muuten ihanan lisäaineeton. Ja hyvän makuista oli, 8% rasvaakin ja pro-bac tmv. jogurttia. Maksoi 2€ se 500g rasia.

Mies kuuli lapsen sydänäänet eilen illalla kun kuunteli liikkeitä. obscene smiley #1004 Jaksoin epäillä, mutta tahtoi kuulla mun sykkeeni myös, ja osoitin pulssin ranteesta ja hän totes että ei, tää on paljon nopeatempoisempi tämä toinen. ...joten ei se muutakaan voi sitten olla. Ihanaa obscene smiley #7251