Kyllä on piirtäminen niin ruosteessa että, varmaan +2vk saan jauhaa tätä nykyistä kuvaa kun koskaan ei tule valmista tätä vauhtia... Ennustin pari päivää sitten että saanen piirtää sen pärstän ainakin pari kertaa kokonaan uudelleen, ja niinhän se on. Eilen luulin että ollaan lähellä voittoa, mutta tänään peräänantamattomasti syynäsin sen uudelleen ja hoksasin miksi siinä näkyi mättävän; se yksi ainoa kohta jota silloin en vielä ollut piirtänyt uudelleen laittoi koko loppukuvan mättämään.

1618336.jpg

1747094.jpg
Vasemmalla kuva eilisen jäljiltä, oikealla tänään uudeksi muokattu. Ja perhana kun nyt katsoin uudelleen sitä niin ei se vieläKÄÄN näytä tarpeeksi oikealle. Tiedän kyllä pari kohtaa mitä pitää muokata huomenna, tänään en siihen enää jaksanut ryhtyä (kun olin ensin piirtänyt koko naaman uudelleen paitsi oikean silmän jota käytin kaiken mittapuuna)..
Niin, se olikin aika hölmöä minulta kun piirsin melkein väritysvaiheeseen asti ilman kunnon mittauksia! Tuo vasemmanpuoleinen on silmämääräisesti tehty, ja kas kun viimein otin viivottimen käteen ja kävin läpi mittasuhteita niin huomasin viimein että nenä oli ihan liian alhaalla ja siten veti koko loppuosan naamasta ihan liian pitkäksi. Nyt alkaa helpottamaan jo pikkasen, mutta ei se vieläkään näytä sille miltä pitäisi. Fiksailen vasempaa ohimoa huomenna, ja öö mitähän muuta se oli... No suurin ongelma mulla on siinä, ja iso ongelma onkin kun mittasuhteet sanoo yhtä ja piirros toista. Niin ja mallikuva myös. Niiden mukaan vasemman silmän vieressä pitäisi olla n. metrin mittainen kaistale ihoa mutta kuva sanoo että ei tähän mitään metriä ainakaan mahdu. .... enkä tiedä missä vika. Mutta pähkäilen sitä huomenna. 
Nuo mitat olen järkännyt tuossa niin, että mittaan yhden vakion ja käytän sitä muiden osien mittaamiseen, esim. silmä on X leveä. Silmien välistä leukaan on 4,5X, nenänpää on 1,5X ja nenän keskiosasta korvalehden uloimpaan osaan on 2X... jne. Siten olen saanut palaset suht oikeille kohdilleen, silmämääräisesti tuli aika huonoa jälkeä.

Keskeneräistä työtä ei sitten saa kommentoida. Tiedän että se sukkaa :(

*** 

Vauvakuvia tältä päivältä:

1747084.jpg
Hänest vissiin tulee tämännäköinen, .... siis niinkuin ... tässä näkyy jotain persoonallisia piirteitä, ei pelkkää vauvanaamaa. Tai ainakin mun mielestä.

1747085.jpg

1747086.jpg

1747087.jpg
Pyäreät on posket, vaakatasossa ihan söpötkin kun ei roiku kuin bulldogilla........

***

Maito vähenee koko ajan vaikka kuin yritän. En halua kommentoida asiaa enempää, mutta tässä nyt tiedoksi että asiasta ei kannata kysellä enää :( Vaivaannuttava asia.

***

Tahdon muuten ostaa Iron Man elokuvasoundtrackin. Elokuvan kotisivuilla soi loopissa kivaa taustamusiikkirokkia, jos soundtrackilla olis lisää semmoista hyvää ...taustamusiikkia, niinkun sanottu, niin kiva! En olekaan ostanut cd-levyä vuosiin ja vuosiin. Lisään tuon to do-listalle, mies sanoi että Wal*Martista pitäisi kyllä löytyä. Niin, mitäpä ei walmartista löytyisi. Autonrenkaista eläviin kaloihin.

Meidän hajuherneet on tehneet valkeita, pinkkejä ja fuksian värisiä kukkia tähän mennessä. Niitä taitaa olla yhteensä n.5 tällä hetkellä. Otan kuvia kun kukkia tulee lisää!