Kukoistaa meillä ainakin joskus.

Eilen meillä oli niin hyvää ruokaa, että. Halusin tulla kirjoittamaan siitä, mutta en väsymykseltäni saanut kammettua itseäni koneelle. Ehkä eri juttu jos se olisi ollut jo valmiiksi päällä... Hm.
Mutta anyway. Eilen meillä oli fetasalaattia, mutta ilman sipulia, ja mustien oliivien kanssa. Ai kamala, kun oli hyvää! Niin ja lihana kanasuikaletta, joka paistettu ja sitten päälle heitetty ranskankermaa josta kehittyi soosi. Nuo oli kaikki Lidlistä, se hapan .. mikälie fraiche oli kait muistaakseni 30% mutta silti ei kamalan paksua (niinkuin smetana on).
Niin, siis. Kanakastiketta ja fetasalaattia... Olisin voinut kuukahtaa, oli niin hyvää.

Tänään on kanantissiä (chicken boob), koska suikaleet oli loppu. Ihmettelin, miten mies raaski ostaa jotain vilee pihviä, mut ei se kait päivän menetettyä rahamäärää hirveästi kuormita jos ei osta muuta. Kun salaattitarvikkeita meillä jo olikin. Hmm. Ja äskön sovittiin että neljän tissin erästä syödään puolet, niin ei tarvi huomenna miettiä että mitä söisi.

Muheva fetasalaatti
(n. kolmelle)

1 ruukkujääsalaatti
4 tomaattia
0,5-1 kurkku
mustia kivettömiä oliiveja mieltymyksen mukaan
pakkaus fetajuustoa, joka mielellään rasvaisempi kuin rasvattomampi
liraus tai loraus öljyä (saksanpähkinä s030.gif siinä ihana aromi)

Kaikki kuutioiksi. Sekoitetaan ihan sekaisin. Syödään.

Pitääkin muistaa pyytää appiperhettä lähettämään paahdettuja auringonkukansiemeniä tässä keväällä. Milloin nyt jotain pakettia olisivat pistämässä. Ne on meinaan niin hyviä, niin hyviä. Rapeita.
Kai voisi yrittää tehdä itse, mutta mitens säilyvyys? En usko että saisin niitä paahdettua yhtä hyviksi kuin mitä siellä tuottavat.

Maitoa on ihana juoda. En muista juoneeni sitä (niinkuin ihan tavallisesti, päivittäin, ruoan kanssa) koko täällä asumisaikanani (2v.). Ehkä ihan alussa join, mutta sitten koin sen vaivalloiseksi ja join jotain muuta. Muistaakseni funlaittia tai sensellaisia mehuja. Mutta nyt juon sitä, melkein tulee himo. Öh..

Huomenna varmaan pitää soittaa terveyskeskukseen. En tiedä, osaisivatko oikeasti auttaa siellä, joten motivaatio mennä sinne ei ole kovin korkealla. Mutta vaiva on harmillinen... Nenän niistäminen sattuu ihan oikeasti, ja sitä niistämistä mun taas täytyy harrastaa tätänykyä paljonkin kun näin talvisaikaan nenä vuotaa tai tukkeutuu. Kaikki tuommoinen, missä pään ja kaulan lihaksia käytetään, sattuu. Nyt illalla huomasin että ei kannata kääntää päätä ja puhua yhtäaikaa. Samaten pelkkä puhuminen tuntuu lievästi pahalle. Illallista syödessä pari kertaa nielaisin jotenkin erikoisesti että melkein näin tähtiä.
Onkohan tämä joku lihastulehdus? Ei ainakaan rasituspohjainen voi olla.. ja toispuoleisuus ihmetyttää. Yleensä ne lihaskipeydet mitkä saan huonosta nukkumisasennosta tuntuu hyvin pinnalla (kun lihaksia tunnustelee), ja muutenkin tuntuu ihan erilaiselta kuin tämä tässä. Tämän kipupiste tai kohta on n.puolivälissä kaulaa, leuan alla, vasemmalla puolella edessä. Ja se ei tunnu päältäpäin, vaan syvemmällä .. muttei kurkun sisällä. Ja tosiaan yöllä alkoi vasemman puolen alaposkihampaissa tuntumaan savumaista kipua, joka valitettavasti voimistui päivän mittaan. Mutta koska kaulakipu alkoi paljon ennemmin, niin hammaskipu on sinne säteillyttä. Samaa hermorataa?
Kunpa häviäisi äkkiä itsestään.